Aktuellt

Helgskoj i parken

Dansbanan används flitigt i helgen med först parkgympa på lördagsmorgonen och sedan premiär för Skeppis på rymmen -  öppna dans- och musikkvällar på söndagseftermiddagen. Denna söndag övar vi extra på ringdanserna inför midsommar!

Lördagsmorgonen bjuder på gratis träning med Medley på dansbanan under segeldukstaket. Mellan 11-15 är det sedan Drive-in loppis i hagarna. 

På söndag är det premiär för två under sommaren återkommande aktiviteter. På eftermiddagen får alla sagosugna barn i parken följa med på en sagovandring tillsammans med Teaterklubben Repliken. Aktörer från Teaterklubben Repliken gestaltar och levandegör en saga som börjar vid Café Anna Giertz kl. 15.00 och sedan fortsätter berättelsen runt om i parken. Lite senare kl. 16.30 är det premiär för Öppna dans- och musikkvällar under flaggen "Skeppis på rymmen" som arrangeras av Folkmusikhuset i Stockholm (Skeppis), Slagsta Gille och Stockholms spelmansgille. Här bjuds det upp till dans! Folkmusik med tonvikt på polskor och gammaldans. Dansa, lyssna till spelmännen eller bara njut. Kvällarna inleds med familjeprogram, denna söndag tränar vi ringdanserna inför midsommar och efteråt följer allspel, dansinstruktion och dans till spellista, så länge tonerna räcker och fötterna orkar...

Vi ses!

Instagram #hågelby