Aktuellt

Höstlovskul i Hågelbyparken

30 oktober5 november

Besök Hågelbyparken under höstlovet. Det blir spökjakt, fototävling och mycket annat skoj! 

Vi firar höstlovet med roliga aktiviteter för alla åldrar. 

Gå på spökjakt med ficklampa, var med i vår fototävling på Instagram och delta i en mystisk spökvandring i parken. På dansbanan plockar vi fram olika leksaker.
Under höstlovet är parken öppen som vanligt med bland annat lekpark, café, värdshus med helgbrunch och 4H-gård.

Höstlovskollo för ungdomar 10-16 år
Skapa och spela upp spökvandring med kulturföreningen ViGör

Ett teater-, dans- och sångkollo för ungdomar som gemensamt skapar en mystisk spökvandring riktat mot yngre barn (ca. 4-9 år) i Hågelbyparken under höstlovet. Föreställningen blir en interaktiv rundvandring där deltagarna ska lösa en gåta tillsammans genom att lyssna, sjunga, bygga, forma och pyssla. 

Måndag-tisdag:
Tillsammans skapar och repeterar vi en mystisk spökvandring runt i Hågelbyparken
Onsdag-fredag: Gruppen spelar två föreställningar per dag för den yngre publiken (sammanlagt 6 föreställningar)

Pedagogik - ViGör förenar sång, dans och teater och arbetar med gemenskap och glädje som utgångspunkt. Pedagogerna utgår alltid från deltagarnas förutsättningar och skapar gemensamt med barnen/ungdomarna en föreställning.

Anmälan & tider: Anmälan till info@vigorgruppen.se, begränsat antal platser! Kollot pågår 10-15 varje dag. Kostnad 200 kr för hela veckan.


Mystisk spökvandring för barn 4-9 år

Den magiska spökvandringen startar uppe på teaterplatån. I en interaktiv vandring i parken hjälps barnen åt att lösa kluriga uppgifter de stöter på. Magiska figurer rör sig i parken och har spännande överraskningar och bus på gång. Vandringen avslutas med sång och dans på teaterplatån och där löser vi den stora gåtan tillsammans. Som pris får varje barn med sig en liten spökig gåva från Hågelbyparken. Vandringen passar barn i åldern 4-9 år.

Föreställningar: Onsdag, torsdag och fredag. Föreställningarna startar två gånger per dag, kl 11.00 och 13.00. Längd ca 20-40 minuter. Fri entré.Leta spöken med ficklampa

Uppe på kullen bakom lekplatsen har några spöken och mystiska figurer gömt sig. Ta med egen ficklampa och hitta dem! Spökena syns på dagen men när det börjar bli mörkt syns dom om du lyser på dom med ficklampan. Fri entré.Fototävling på Instagram

Var med i vår Instagramtävling under höstlovet! Posta en spökig bild från Hågelbyparken och tagga #spökkul. Bästa bilden vinner biobiljetter. Kom ihåg att din profil måste vara öppen under tävlingen för att vi ska kunna se ditt bidrag.

Vi ses i Hågelbyparken!

höstlov, spöken

Mystisk spökvandring för barn

En spännande spökvandring för barn 4-9 år med sagor, sång, dans och en mystisk gåta. Läs mer

höstlov, spöken

Instagram #hågelby