Jobba på Hågelbyparken

Hågelbyparken söker dig med konferens, event och sälj som passion! Välkommen med din ansökan senast 31 maj 2016.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med införsäljning av konferenser och företagsevent genom bearbetning av nya och befintliga kunder. Vid behov ska du även vara stöd i genomförandet av konferenser, företagsevent och publika evenemang. Du ska sammanställa, utvärdera och analysera gästernas svar på våra utskickade undersökningar. Vi använder oss av Caspeco som bokningssystem.

Kvalifikationer

Du ska ha erfarenheter av sälj av konferens/företagsevent samt praktisk erfarenhet av genomförandet av konferensmöten och företagsevent. Det är meriterande om du dokumenterad utbildning inom försäljning gällande konferens och företagsevent

Krav: Körkort B och engelska utöver svenska. Ytterligare språk är meriterande.

Egenskaper

Du ska vara en förtroendeskapande säljare som älskar att jobba med människor. Du är även en duktig projektledare som praktiskt kan hålla ihop mötet eller eventet. Kundvård är viktigt för dig såväl som förmågan att skapa nya kontakter. Du ska ha möjlighet att jobba flexibel halvtid.

Varaktighet och arbetstid

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde snarast. Kvälls- och helgarbete kan förekomma. I övrigt tillämpar vi flextid. Du kan även vara egen företagare.

Lön och sysselsättningsgrad

Deltid, 50 %. Vi praktiserar individuell lönesättning. Vi har kollektivavtal med Handels och HRF.

Arbetsgivare

Hågelbyparken AB – ett av Botkyrka kommun helägt bolag. Vår arbetsgivarorganisation är Folkets hus och parker. 

Skicka din ansökan CV till personal@hagelby.se. Märk mejlet med rubriken Sälj, konferens och event och vi vill ha din ansökan senast 31 maj.

Kontaktpersoner:

Krister Kalte, VD, krister.kalte@hagelby.se
Karin James, ansvarig för Mat, dryck och konferens, karin.james@hagelby.se
Hågelbyparken, 08-599 071 00

Övrigt

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Läs mer om Hågelbyparken här på hemsidan!

 

Instagram #hågelby