Personal till Wärdshuset LM

Nu söker vi ytterligare en hovmästare till Wärdshuset LM

Hågelbyparken AB är ett av Botkyrka kommun helägt bolag och ligger geografiskt mellan Alby och Tumba. Bolaget inrymmer såväl kommersiell som samhällsnyttig verksamhet

Wärdshuset LM i Hågelbyparken
Hågelby gård är grundat av telefonfabrikören LM Ericsson 1915-22. Ericssons arvingar sålde gården till Botkyrka kommun 1964. Bolaget Hågelbyparken AB driver här restaurang, Café, konferens, evenemang och skötsel av parken. I Wärdshuset LM har vi affärsluncher, konferens, brunch, bröllop, event, julbord och mycket mer.

Arbetsuppgifter
Vi söker duktig och ambitiös hovmästare till Wärdshuset LM i Hågelbyparkens vackra herrgårdsbyggnad. Vi är ett litet team och söker dig som är passionerad, ambitiös och noggrann. Som hovmästare på Wärdshuset tar du ansvar för konferenserna, receptionen och allt arbete i matsalarna samt bokningar och schema tillsammans med ytterligare en till hovmästare, du tycker med andra ord om att ha många olika saker att hålla reda på. Du har även ett glatt humör och trivs i din yrkesroll!

Kvalifikationer
Restaurangutbildning eller minst 3 års yrkeserfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav samt att man hanterar svenska i tal och skrift.

Varaktighet/Arbetstid
Arbetstiderna är för det mesta förlagt till dagtid förutom vid beställningar och vid högsäsong.
Tillsvidareanställning, provanställning 6 mån. Tillträde 1 augusti.

Lön/Sysselsättningsgrad
Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns. Heltid 100 % schemalagd tid.

Ansökan
Snarast. Ansök till Restaurangchef Karin James: karin.james@hagelby.se
Märk ansökan med Hovmästare

Mer information om oss:
Hågelbyparken AB, www.hagelby.se

 

Instagram #hågelby