Aktuellt

Slutsålt på Vinterkul i söndags

I helgen hölls föreställningen "Hej Britt! Vad har du i väskan?" på Klockhusvinden. En föreställning som med rim, rytm, ord och sång tog oss med på ett äventyr i författaren Britt G. Hallqvist värld. 

Vi är så oerhört glada för alla våra besökare, stora som små, som har bidragit till en riktigt festlig stämning, precis så vinterkul som vi hoppades! Även denna gång fick vi användning för slutsålt-skylten.

Nästa söndag är det sista föreställningen under parollen Vinterkul, då sagomanteln vecklas upp och leder oss in i en resa med sagor, sånger och ramsor. Vi får träffa en spindel, ett lamm, en björn, en råtta och många fler som ryms i "I sagomanteln - berättarföreställning om djur". Köp era biljetter redan nu!

Till sommaren drar vi självklart igång igen med barnteater utomhus på Hågelbyparkens dansbana. Väl skyddade från solens allra mest gassande strålar eller eventuella regnstänk får vi njuta smått galna och spännande äventyr i form av varieté, musikal, trolleri och barnteater. Följ oss på Facebook för Hågelbyparkens aktuella händelser eller håll dig uppdaterad här på vår hemsida. Program kommer inom kort!

Psst. Snart sätter vi upp vår boklåda i parken. En låda där man kan byta barnböcker! Ta med de böcker som knappt bläddrats i eller lästs så många gånger att barnen kan dem i stort sett utantill och byt till en av de böcker som finns i lådan! Tanken är helt enkelt en bok in i lådan, en bok ur och på så sätt ge bästa variation för lässtunden hemma, vid fikastunden eller på picknickfilten.

Vi ses i Hågelbyparken!

Instagram #hågelby