Aktuellt

Ta med familjen och gå på loppis julspecial och 4H-gårdens juldag

I helgen 29-30 november är det loppis julspecial på dansbanan och 4H-gården anordnar sin årliga juldag med häst- och vagntur med tomten.

I helgen arrangerar Stockholmsmarknader loppis julspecial i Hågelbyparken. Chanserna är stora att fynda finaste julpyntet eller den där unika julklappen till en vän eller till dig själv. Denna helg anordnar även 4H-gården juldagar med  häst-o vagntur, ponnyridning, öppen klapphage, julgodis och grillkorv att lägga på de värmande grillarna. 

Hågelbyparkens café Anna Giertz eget bageri säljer nybakat bröd och kakor. Du hittar oss i den lilla kiosken i parken. Här finns det också värmande glögg och pepparkakor. Café Anna Giertz har öppet till kl. 16 och erbjuder även helglunch och gott fika.

Julloppisens öppettider är kl 11.00-15.00. Fri entré för besökare.

Stockholmsmarknader arrangerar loppis julspecial i Hågelbyparken. Mer information om pris och platstillgång finns genom att klicka här.

Läs med om Loppis julspecial

Läs mer om 4H-gårdens juldag

Galleri Konstverkstan och Hågelby Konst och Hantverk håller även sin julutställning denna helg. Nedsatta priser på konst och fusat glas mm. Välkomna lördag och söndag 29-30 november mellan kl. 11.00-16.00.

Läs mer om Galleri Konstverkstan och Hågelby Konst och Hantverk

Välkomna!

Instagram #hågelby