Aktuellt

Barnteater i parken i sommar

Sagovandringar, gratis barnteater och onsdagskul - barnteater på scen under segeldukstaket. Här kan man se massor av härlig barnteater hela sommaren! 

Idag är det premiär för Promenadteater för hela familjen: "Minnet av min far" en gratis barnteaterföreställning som sätts upp som ett sommarlovsprojekt av Botkyrka ungdomar, i samarbete med Teater Carpa. Pjäsen spelas dagligen mellan 27 juni-1 juli och tar med publiken på en äventyrlig vandring runt om i parken där vi får följa med Emelie på en resa, likt Trollkarlen från Oz men utan häxor och trollkarlar.

På onsdag är det såklart Onsdagskul här i Hågelbyparken. Föreställningen Sagan om det prickiga Snabeldjuret är en poppig, varm och medryckande musikal om att vara annorlunda. Färggrann saga och modern musik med mycket dans. Följ med på jakt efter Snabeldjurskompisar, för inte kan det finnas bara ett snabeldjur i hela världen?

Teaterklubben Repliken gestaltar och levandegör en saga några söndagar framöver med en sagovandring. Vandringen börjar vid Café Anna Giertz och sedan fortsätter berättelsen runt om i parken. Sagorna som presenteras är "De tre bockarna Bruse", "Prinsessan på ärten", "Pomperipossa med den långa näsan" och "Sagan om prinsessan Cecilia på Hågelby". Nästa tillfälle är söndagen 3 juli.

All information om datum och tider finns under respektive länk. Vi ses!

Instagram #hågelby