Aktuellt

Valborg och sommarprogram

Imorgon firar vi Valborg i Hågelbyparken. Valborg markerar även starten för sommaren här i Hågelbyparken eftersom vi traditionsenligt släpper vårt sommarprogram. Välkommen att fira in våren och se vad sommaren har att erbjuda här i Hågelbyparken!

Valborg i Hågelbyparken är skoj för hela familjen. Brasan på vattnet tänder vi kl 20. Blåsorkester Flåset är med och skapa rätta vårkänslan.

Parken är full av lek med efterlängtad premiär i trafikleken. Tufftuff-tåget snurrar i parken och det kostar 20 kr att följa med på en tur. I parken finns även lotteri, varmkorv, ballonger och godis. 4H har ponnyridning kl 17.30-19.00, kostar 30 kr per tur.

Wärdshuset LM serverar brunch på dagen och har även kvällssittning, se menyn här 

Vårt sommarprogram är tryckt och klart och fullmatat med skoj hela sommaren!

Självklart firar vi sommarens högtider i parken. På Nationaldagen den 6 juni är självaste Tobbe Trollkarl på scen. I parken finns massor med skojiga aktiviteter, lekar och papegojor.

Midsommar firas vi tillsammans med Slagsta Gille som leder ringdansen kring midsommarstången. Systrarna Blom finns i parken och hjälper gärna till och binder en toppfin blomsterkrans. Lekar och skojiga aktiviteter i parken.

Massor med härliga barnteaterföreställningar kommer och besöker parken. Hela sommarlovet kan man på onsdagar uppleva barnteater på dansbanan under segeldukstaket.

Självklart kommer vi även ha dans på dansbanan! Hågelbyparken är Stockholms grönaste, skönaste dansgolv och i år har vi några av Sveriges bästa dansband på besök varje vecka mellan 24 maj - 25 augusti. En gång i månaden kör vi Linedance till svängig, modern musik. 

Förutom detta kommer vi självklart ha loppis på lördagar och onsdagar, utomhusgympa med Medley på lördagsmorgnar och massor med annat skoj! Håll utkik här på hemsidan och plocka på dig ett sommarprogram nästa gång du besöker Hågelbyparken! Vi ses! 

Instagram #hågelby