Aktuellt

Välkomna till ett interaktivt frukostseminarium med Aktör Edutainment

Tisdag den 23/2 är det åter dags för frukostseminarium i Hågelbyparken.

Hågelbyparken vill inte bara ge er besökare möjlighet att mötas utan även att utvecklas! Nu bjuder vi in till ett spännande frukostseminarium med Aktör Edutainment. 

Med improvisationsteatern som exempel visar vi hur vi människor påverkar varandra med kroppsspråk och attityder inspirerar skådespelare Calle Stenlund och Sofia Czinkoczky från vår morgonscen. Välkomna till ett interaktivt föredrag fyllt av improvisation, tankeväckare och igenkänning!

Tid: Tisdagen den 23 februari kl 8–10. Frukost serveras från kl 8.00 och kl. 08:30 börjar vårt seminarium som pågår i ca en timme.

Plats: Klockhussalen ovanför Café Anna Giertz i Hågelbyparken.

Seminariet är kostnadsfritt! Anmälan till frukostseminariet görs till niklas.segerdahl@hagelby.se senast torsdag 18/2. Seminariet är gratis men en avgift på 300 kr debiteras om man anmält sig och ej deltar. Begränsat antal platser!

Om Aktör Edutainment: 
Aktör Edutainment vänder sig till organisationer och företag som vill utvecklas inom kommunikation, samarbete och kreativitet. Vi vänder oss också till er som vill ha ut något extra av era möten.  Det kan vara när ni behöver inspiration på konferensen eller vill stärka er inom områden som presentationsteknik, bemötande, teambuilding och ledarskap.

EDUTAINMENT innebär att du lär dig något samtidigt som du har roligt. Utbildning och underhållning i en skön mix och i lagom balans för det speciella tillfället. Läs mer om Aktör Edutainment på www.aktore.se

Instagram #hågelby