Aktuellt

Vår i parken - Trädgårdsdag och fågelskådning

Sommaren gör sig mer och mer påmind i lummiga parken men än är det faktiskt vår. På lördag är det dags för Trädgårdsdag och 4H:s vårdag med roliga aktiviteter. På söndagen välkomnas du att tillsammans med naturskyddsföreningen spana in fåglarna kring Hågelby. 

För tredje året anordnas på lördagen Trädgårdsdag i Hågelbyparken. I år utlovas fler utställare med en spännande blandning av växter, utrustning, prydnader, kunskap och ätbart. 

4H håller samtidigt sin vårdag och anordnar roliga aktiviteter för hela familjen. Möt vårens lamm och killingar i klapphagen och rid på de snälla ponnyhästarna. 4H håller även i aktiviteter som fårbingo, tipsrunda och 4H-loppet och mycket mer!

Grålleklubben är i parken och bjuder på höskrinde-tur och visar upp fina gamla veterantraktorer. Hågelbymålarna ställer ut i galleri Konstverkstan  

Dessutom pågår självklart bakluckeloppis i hagarna utanför Hågelbyparken!

På söndagen håller Naturskyddsföreningen Botkyrka-Salem i "Vårfågeldag -Nybörjarskådning för hela familjen" alla som vill lära sig mer om vårfåglar runt om Hågelby är välkomna att tillsammans spana och lära om det rika fågelliv som finns här.

Instagram #hågelby