Dans

Hågelbyparken kallas ofta för Stockholms skönaste grönaste dansgolv. Hur dansåret 2021 kommer bli vet vi inte i dagsläget. 

Hågelbyparken är känt för en levande danbandsscen med några av Sveriges bästa dansband. Säsongen startar normalt sett med en Non-stop-dans som följs av torsdagskvällar med full fart på dansgolvet. Vi genomför också roliga temakvällar med våra samarbetspartners så som Linedance, Fox-kvällar, FUB-danser och prova-på-kurser.

Restriktioner hindrar oss från att arrangera

Under 2021 blir danssäsongen inte som den brukar på grund av rådande restriktioner kring smittspridningen av coronaviruset.

När kan danserna starta igen?

Vi vet inte säkert när vi kommer kunna arrangera publika danser igen. Men vi tittar löpande på kreativa lösningar, exempelvis möjligheten att boka om evenemang och att förlänga danssäsongen. Så snart det är möjligt att på ett säkert sätt kunna genomföra danser så kommer vi att göra det. Vi hoppas så klart att det blir snart. Under tiden håller vi er uppdaterade via hemsidan och våra sociala kanaler: Facebook & Instagram

Vi saknar er ska ni veta! Läs gärna om förra årets säsong här nedanför, dröm dig tillbaka och inspireras. Ta hand om er och hoppas vi ses snart!


Dans, dansa i stockhol, dansa till dansband, dansa till dansband i stockholm, dansbana, dansbana utomhus i stockholm, dansband, dansband i stockholm, danskväll, dans utomhus, pardans, pardans i stockholm

Säsongsfinal - Rockabillykväll med Swing

Vi avslutar danssommaren på stans skönaste, grönaste dansgolv med en riktig Folkparksfest! Välkommen på Rockabillykväll med swing av banden Callinaz och Jump4joy. Skön stämning, svängig musik och fart på dansgolvet utlovas. Vi ses i Hågelbyparken!

Läs mer

Dans

Läs om förra årets dansprogram

Dansprogrammet för sommaren 2019 såg ut så här: Läs mer

Instagram #hågelby