OBS. Denna händelse är över.

Torsdagsdans: Sannex med gäst Mimi Werner

9 augusti 19:0023:00

Sannex med gästartist Mimi Werner på Hågelbyparkens scen 9 augusti

På torsdagarna är det modernt på dansgolvet. Högre tempo och mycket bugg! Banden spelar kl 19.00 - 23.00 med en paus. 

På scen denna torsdag: Sannex, dansbandet som går från klarhet till klarhet och efter över 20 år i toppen av branschen är idag Sannex starkare än någonsin. Dessutom har Sannex i år startat ett unikt samarbete med artisten och låtskrivaren Mimi Werner och tillsammans spelar dem för oss denna kväll. Mimi Werner spelar countryinspirerad pop och tillsammans med Sannex uppstår en musikalisk kemi som måste upplevas. Hågelbyparken är en av några få platser som får chans att ha dem tillsammans på scenen så missa inte detta!

Sannex har alltid stått för hög kvalitet och har dom senaste åren skördat stora framgångar både bland dansare, press och media. 2017 vann bandet en Grammis och har vunnit både Årets dansband Årets Album och Årets Sångare på Guldklavegalan. 2018 släpper bandet ett nytt album som spelats in i Nashville, USA, och i sommar medverkar de även i Allsång på Skansen.

Bandet:
Andreas Olsson, sång & gitarr
Jon-Emil Oscarsson, bas & sång
Micke Norsten, trummor & sång
Patrich Rundström, klaviatur & sång

Mimi Werner från Borås är numera ett välbekant ansikte tack vare sina countrydoftande pop-singlar som spelats på radio och TV. Med miljontals streams på Spotify, deltagande i Melodifestivalen och hundratals spelningar är hon nu aktuell med en nyskriven duett tillsammans med Brolle.

Entré: 

Kassan öppnar kl:18:00. 
Pris:170kr  Endast med kort, swish eller förköp dina biljetter här

Rabattkort:

Rabattkortet kostar 1020 kr för 8 gånger eller 560 kr för 4 gånger (max två ”klipp” per kväll). Rabattkortet köper du i kassan. 

Parkserveringen har öppet under kvällen och säljer korv, smörgås, kaffe och hembakt fika från det egna bageriet på Café Anna Giertz.

Varmt välkommen till  Stockholms grönaste, skönaste dansgolv. Vi ses i Hågelbyparken!