Salsakväll i Hågelbyparken

2 juli 19:0022:00

6 augusti 19:0022:00

Dansa Salsa i Hågelbyparken! Vi fortsätter förra årets uppskattade nyhet på Stockholms grönaste skönaste dansgolv med två salsakvällar. Danserna startar med workshop för nybörjare och sedan är dansgolvet öppet för alla. Vi ses! 

Salsakvällar i Hågelbyparken 

Förra årets uppskattade nyhet kommer tillbaka, i år med två Salsakvällar som arrangeras i samarbete med Ebba Dansklubb. Dansa Salsa på Stockholms grönaste skönaste dansgolv!

Danskvällen startar med workshop i kubansk salsa för nybörjare mellan kl. 19-20 för dig som vill lära dig grunderna eller vill fräscha upp tekniken. Ingela och Nicklas är omtyckta lärare från Ebba dansklubb som har undervisat kubansk salsa i många år.

Därefter dansar vi tillsammans och avslutar med Rueda de casino som är uppskattad.

2 juli och 6 augusti

Kurs: kl. 19-20
Dans mellan kl. 20-22

Entré: 

Kassan öppnar kl:18:00. 
Pris: 170kr  Endast med kort eller förköp dina biljetter här

Klippkort

Klippkort kostar 1020 kr för 8 gånger eller 560 kr för 4 gånger (max två ”klipp” per kväll). Korten köper du i kassan. Klippkorten gäller även för Hågelbyparkens ordinarie Torsdagsdanser.

Parkserveringen har öppet under kvällen och säljer korv, smörgås, kaffe och hembakt fika från det egna bageriet på Café Anna Giertz.

Från och med den 1 juli gäller den nya tobakslagen i Hågelbyparken. Det innebär att detta evenemang är rökfritt. Rökning tillåts på särskilt anvisad plats, bakom scenhuset. Fråga personal på plats om du inte hittar. Tack för att du bidrar till att göra Hågelbyparken till en rökfri miljö!

Varmt välkommen till  Stockholms grönaste, skönaste dansgolv. Vi ses i Hågelbyparken!

Dans, Salsa