OBS. Denna händelse är över.

Zumba för hjärtat

28 juni 10:3012:00

12 juli 10:3012:00

19 juli 10:3012:00

26 juli 10:3012:00

2 augusti 10:3012:00

De senaste tre åren har Botkyrka Zumba Crew och vänner intagit Hågelbyparkens dansbana flera söndagsförmiddagar och tränat Zumba® till förmån för Hjärt-Lungfonden. Nu gör de det igen!
I sommar samlas vi vid hela fem söndagar för att svettas lite och träna Zumba® för en god sak. Varje tillfälle har vi med oss nya gästinstruktörer, så ingen vecka blir den andra lik.

Förboka din plats

Till följd av rådande situation med Covid-19 så kommer vi i år behöva ha ett lite annorlunda upplägg. I år måste du förboka din plats och antalet platser är begränsat till 40 gäster. Det är viktigt att du under hela evenemanget tänker på att hålla avstånd till andra deltagare, och följer rådande rekommendationer. Om du har minsta symptom så ber vi dig vänligast att stanna hemma.

Har du aldrig testat Zumba® förut? Det gör ingenting alls - ALLA kan vara med. Inga förkunskaper krävs och det enda som behövs är en vattenflaska, träningsskor och ett glatt och lekfullt sinne!

Bokningsinformation

Zumba för Hjärtat på Hågelbyparkens dansbana är donationsbaserad. Minimidonation 100 kr/tillfälle. För att boka plats så swishar du minst 100 kr till 070-7687561 (Anna Björk) och märker din betalning med "zfh + datum du vill delta + ditt namn". Ditt namn finns sen på gästlista i entrén.

Bokningen är bindande, men du kan överlåta din plats till någon annan om du får förhinder.

Alla donationer går oavkortat till Hjärt-Lungfonden. Om du inte kan delta men vill lämna ett bidrag till Hjärt-Lungfondens viktiga arbete så går det utmärkt att göra det. Då kan du antingen swisha till 070-7687561 och märka betalningen med "zfh donation" eller sätta in ditt bidrag direkt på insamlingen här.

Vi vill uppmärksamma er på att fotografering och filmning kan ske under eventet.

Allt deltagande sker på eget ansvar. Vi reserverar oss för att ändringar kan ske beroende på hur läget med pandemin utvecklar sig.

Arrangör: Botkyrka Zumba Crew 

Vi ses i Hågelbyparken!

dans, zumba