Barnens Festival i Hågelbyparken 19 augusti

19 augusti 11:0016:00

Avsluta sommarlovet med Barnens Festival i Hågelbyparken! Se den populära duon Zillah & Totte uppträda på scenen, Popo & Nalle Clown-show, följ med på sagovandring, sång- och dansstund och ponnyridning. Det kommer även bjudas på käpphästuppvisning med prova-på, ballongknytning med Helping Hands och mycket mycket mer! Vi ses i Hågelbyparken!

Avsluta sommarlovet med Barnens Festival i Hågelbyparken! 

Njut av de sista sommardagarna och kom till Hågelbyparken för Barnens Festival 19 augusti! Under denna dag kommer vi ha en massa skoj att göra i parken för barn i alla åldrar. 

Följ med på sagovandring med Teaterklubben Repliken. Vandringen går runt i parken och tar barnen med på en spännande saga.

Annat kul som händer i parken under denna dag är sång- och dansstund, ponnyridning, käpphästuppvisning med prova-på, ballongknytning med Helping Hands. Dessutom ställer vi upp ett pannkakstält för alla hungriga magar.

Elbilarna tutar och kör som vanligt (bilarna tas in vid regn) och djuren på 4H är ute i hagarna.

Många av aktiviteterna kommer vara gratis att delta i och några är avgiftsbelagda. Mer information om detta kommer inom kort.

PROGRAM på scenen:

12:00 - Popo & Nalle clown 
Popo & Nalle har bara en uppgift, att bära in chefens stol. Följ med på en magisk resa, fylld av magi, upptåg och Bollywood dans med dessa två clowner som utforskar gränsen på hur långt leken kan gå.

13:00 Zillah & Totte
Denna dag får vi besök av den populära duon Zillah & Totte. Zillah är buktalerskan som vunnit Talang 2007 och VM i talangtävling och sedan dess medverkat i otaliga TV-program, turnéer med mera. Hennes busiga apa Totte är såklart med på scenen och tillsammans gör de en uppskattad show för alla barn.

Biljetter till scenprogrammet kostar 80 kr för alla över 2 år, då ingår båda föreställningarna. Biljetter köps via förköp eller på plats med kort eller Swish.

Under dagen kommer Parkserveringen vara öppen och säljer, glass, korv, smörgåsar, kaffe och hembakt fika. Pannkakstältet hittar du bredvid Parkserveringen. På Wärdshuset LM står helgbrunchen uppdukad och Café Anna Giertz serverar vällagad lunch och hembakt fika.

Programmet uppdateras kontinuerligt, håll utkik på denna sida!

Vi ses i Hågelbyparken!

barnaktiviteter, Barnens hågelby, barnteater