Barnens Festival

18 augusti 11:0016:00

Avsluta sommarlovet med Barnens Festival i Hågelbyparken. Missa inte när pirater och sjörövare kommer till parken! Barnteater, ponnyridning, discotält, sagostund, klapphage och mycket, mycket mer! Vi ses i Hågelbyparken!

Avsluta sommarlovet med Barnens Festival i Hågelbyparken! 

Njut av de sista sommardagarna och kom till Hågelbyparken för Barnens Festival! Under denna dag kommer vi ha en massa skoj att göra i parken för barn i alla åldrar. 

I år kommer piraterna till parken när barnteatern Barbarossa & Svarte Jack showar på scenen. Följ också med Julia & Sjörövarskatten på promenadteater med Teater Carpa. Vandringen går runt i parken och tar barnen med på en spännande saga..

Besök ViGörs mystält och var med på sång och dansstund med ViGörs pedagoger. Tillsammans myser, sjunger och dansar vi utan prestationskrav. Alla barn är välkomna oavsett ålder eller förkunskap. 

Annat kul som händer i parken under denna dag är discotält, ponnyridning och klapphage med Hågelby 4H och ballongknytning med Helping Hands. 

Elbilarna tutar och kör som vanligt (bilarna tas in vid regn) och djuren på 4H är ute i hagarna.


Programmet uppdateras kontinuerligt, håll utkik på denna sida!

Under dagen kommer Parkserveringen vara öppen och säljer, glass, korv, smörgåsar, kaffe och hembakt fika. Café Anna Giertz serverar vällagad lunch och hembakt fika.

Många av aktiviteterna kommer vara gratis att delta i och några är avgiftsbelagda. Polletter till aktiviteterna köper du i biljettholken eller i parkserveringen.

Vi ses i Hågelbyparken!

barnaktiviteter, Barnens hågelby, barnteater