Onsdagskul: Kotte och Vera

2 augusti 13:0014:00

Ondagskul är barnteater på dansbanan under segeldukstaket.

Ett fartfyllt äventyr om två trollsyskon, Kotte och Vera, som ska storstäda skogen och ta hand om det skräp som människorna lämnat kvar. Det finns dock en hake. Vera tycker att det är supertråkigt att städa och hittar på en massa undanflykter. Hon får gladeligen publiken med sig på sina upptåg. Men Kotte är listig och får Vera tillslut att hålla i en sopborste och hjälpa till att plocka upp det skräp som ligger kvar på marken. Publiken hjälper till och sopsorterar då Vera inte vet vart alla "kvarglömda saker" ska läggas. 

Publiken rycks med i undanflykterna som leder till busiga upptåg, vattenkrig, allsång, sopsortering och en annorlunda avslutande skattjakt. Barnen får som belöning en del av skatten med sig hem- en kristallvattendroppe!

Rekommenderad ålder 3-5 år

Om Onsdagskul:

Biljettkassan öppnar kl 12:00 

Entré 40 kr för alla över 2 år.
Endast med kort, swish eller förköp dina biljetter här

Förställningarna börjar kl 13.00 och är ca 40 min långa. Det är fri placering på det stora dansgolvet under segeldukstaket. En del sittbänkar finns också.


Onsdagskul arrangeras av Botkyrka teaterförening, med stöd av ABF Botkyrka-Salem och Botkyrka kommun.barn, Barnens hågelby, barnteater, för barn, Torsdagskul