Barnteater i Hågelbyparken

I sommar 2019 är det återigen dags för Onsdagskul på Stora scenen i Hågelbyparken! Vi planerar för en fartfylld sommar med barnteatershower fyllda med trolleri, djungeläventyr, sång och musik med kända och omtyckta artister. Under segeldukstaket spelar vädret ingen roll, det skyddar mot både regndroppar och solens strålar!


I Hågelbyparken spelas spännande och roliga föreställningar som gillas av våra yngsta besökare. Under åtta onsdagar hela sommaren från juni till augusti har vi barnteater under segeldukstaket på Stora scenen i Hågelbyparken. 

Program Onsdagskul 2019 

Programmet uppdateras i mars 2019 inför sommaren.

Föreställningarna startar 13.00 och är ca 40-60 min långa.
Passa också på att njut av lunch eller fika på Café Anna Giertz, öppet kl. 11-16 (lunch serveras till kl. 14.00). Parkserveringen är också öppen och säljer korv, kaffe, dricka och hembakt fika.

Vi ses i Hågelbyparken!

Biljetter och information

Pris 50 kr för alla som har fyllt 2 år. Biljetterna förköps via vår hemsida. Biljetter säljs också i parkserveringen på föreställningsdagen om det inte är slutsålt. Vänligen notera att vi har kontantfri entré, endast kortbetalning, Swish eller förköp.

Stora scenen ligger mitt i Hågelbyparken med segeldukstak som skyddar för regn.

Onsdagskul arrangeras i samarbete med Botkyrka riksteaterförening med stöd av ABF Botkyrka-Salem och Botkyrka Kommun.barnteater, för barn, Teater