Barnteater i Hågelbyparken

Dags igen för Vinterkul på Klockhusvinden! Under fyra söndagar i januari - mars blir det trolleri, sjörövare, humor och allvar med kända och omtyckta artister från bland annat Barnkanalen.
Passa också på att njut av helgbrunch på Wärdshuset LM innan föreställningarna - alla barn under 6 år med Vinterkulbiljett äter gratis!

I Hågelbyparken spelas spännande och roliga föreställningar som gillas av våra yngsta besökare. Under fyra söndagar i januari - mars har vi barnteater uppe på Klockhusvinden en trappa upp från Café Anna Giertz. 

Vi är stolta att presentera årets Vinterkulprogram med några av de bästa artisterna från Stockholms barnkulturscener. Det blir fartfyllda föreställningar med musik & dans, magi & trolleri, skratt - och lite allvar.

Program Vinterkul 2018:

28/1 Trollkarlen Daniel
11/2 Barbarossa & Svarte Jack
25/2 Yankho – rakt upp och ner
11/3 Alfons - Hur långt når Alfons?

Föreställningarna startar 13.00 och är ca 40-60 min långa. 

Café Anna Giertz är öppet 11-15 för fika och lunch (lunch serveras till 14).

Biljetter och information

Pris 50 kr för alla som har fyllt 2 år. Biljetterna förköps via vår hemsida. Biljetter säljs också på Café Anna Giertz från kl 11 på föreställningsdagen om det inte är slutsålt. Vänligen notera att vi har kontantfri entré, endast kortbetalning i kassan alltså. Begränsat antal platser.

Klockhusvinden ligger en trappa upp från Café Anna Giertz. Foajédelen upp till spellokalen öppnar kl 12.30. Där finns plats för barnvagnar, kläder och skor. 

KÖP DINA BILJETTER HÄR!


Helgbrunch + Vinterkul = sant!

Ät brunch på Wärdshuset LM innan föreställningen - vi bjuder barnen*! Köp era biljetter till barnteatern och boka bord på brunchen kl 11.30. Mätta och nöjda går ni sedan ner till Klockhusvinden och ser föreställningen.
Boka bord här.
*Gäller för barn under 6 år. Övriga barn betalar ordinarie pris.

Vinterkul arrangeras i samarbete med Botkyrka riksteaterförening och ABF Botkyrka-Salem.


barnteater, för barn, Teater

Vinterkul - Trollkarlen Daniel

Fantastiska trollerinummer och spexig humor med trollkarlen Daniel Läs mer

barnteater, för barn, Teater

Vinterkul - Barbarossa & Svarte Jack

En fartfylld show med tokiga beslut, välkända sånger, fyllda kistor med allt från ormar till bananer och en publik som förvandlas till sjörövare. Läs mer

barnteater, för barn, Teater

Vinterkul - Yankho rakt upp & ner

Förstklassig underhållning för hela familjen. Med värme och humor färdas vi mellan lekar, sång, magi, dans och ren galenskap! Läs mer

barnteater, för barn, Teater

Vinterkul - Hur långt når Alfons?

En  fantasiföreställning med Alfons Åberg med funderingar om att vara människa. Läs mer

barnteater, för barn, Teater