OBS. Denna händelse är över.

Onsdagskul: Hej Amigo!

11 juli 13:0013:45

Onsdagskul är barnteater i Hågelbyparken på dansbanan under segeldukstaket. Hej Amigo! är en föreställning med sång och musik med glada rytmer som samba, reggae och hiphop av Marcos Rios och Natalie Beabella. Vi ses!

Välkommen till en onsdag med glada, svängiga toner när Hej Amigo! går upp på scenen i Hågelbyparken. Marco Rios & Natalie Beabella bjuder på glada rytmer och roliga infall. I detta barn- och familjeprogram deltar publiken aktivt i både sång och dans, bland annat i hip-hop, reggae och sambatakter på svenska.

Om ensemblen: Marco Rios är en värmlänning från Peru. Sångare, gitarrist, med mera. Slog igenom på SVT Bolibompa, Björnes magasin och även med översättningarna av Björn Afzelius sånger till spanska. Turnerar flitigt i hela Sverige.

Natalie Beabella: Sångerska, gitarrist, artist och musikproducent från Argentina. 

Passar barn från ca 3 år.

Kom i god tid och förköp gärna era biljetter, länk nedan.

Vi ses i Hågelbyparken!

Om Onsdagskul:

Biljettkassan öppnar kl 12:00 

Biljetter och information

Pris 50 kr för alla som har fyllt 2 år. Biljetterna förköps via vår hemsida. Biljetter säljs också i parkserveringen på föreställningsdagen om det inte är slutsålt. Vänligen notera att vi har kontantfri entré, endast kortbetalning, Swish eller förköp. Begränsat antal platser.

Passa också på att njut av lunch eller fika på Café Anna Giertz, öppet kl. 11-16 (lunch serveras till kl. 14.00). Parkserveringen är också öppen och säljer korv, fika, kaffe och dricka.


Stora scenen ligger mitt i Hågelbyparken med segeldukstak som skyddar för såväl solens strålar som regnskurar.

KÖP DINA BILJETTER HÄR!

Onsdagskul arrangeras av Botkyrka teaterförening, med stöd av ABF Botkyrka-Salem, Botkyrka kommun och Folkets Hus och Parker.

Barnens hågelby, barnteater, familjeutflykt