OBS. Denna händelse är över.

Onsdagskul: Sjung med Pettson & Findus

20 juni 13:0013:45

Onsdagskul är barnteater i Hågelbyparken på dansbanan under segeldukstaket. Årets första föreställning är den populära showen Sjung med Pettson & Findus. Vi ses!

Sjung med Pettson & Findus är en fartfylld och rolig föreställning fylld med välkända sånger och musik. En föreställning som uppskattas av hela familjen, stora som små!

Föreställningen är baserad på Sven Nordqvists fantastiska böcker, spelas av Sven Hedman som gubben Pettson och Fanny Wistrand som den spralliga katten Findus.

Målgrupp: Barn 5-9 år och familjer.

OBS Vi räknar med mycket besökare denna onsdag så kom i god tid och förköp gärna era biljetter, länk nedan.

Vi ses i Hågelbyparken!

Om Onsdagskul:

Biljettkassan öppnar kl 12:00 

Biljetter och information

Pris 50 kr för alla som har fyllt 2 år. Biljetterna förköps via vår hemsida. Biljetter säljs också i parkserveringen på föreställningsdagen om det inte är slutsålt. Vänligen notera att vi har kontantfri entré, endast kortbetalning, Swish eller förköp. Begränsat antal platser.

Passa också på att njut av lunch eller fika på Café Anna Giertz, öppet kl. 11-16 (lunch serveras till kl. 14.00). Parkserveringen är också öppen och säljer korv, fika, kaffe och dricka.

Stora scenen ligger mitt i Hågelbyparken med segeldukstak som skyddar för såväl solens strålar som regnskurar.

KÖP DINA BILJETTER HÄR!

Onsdagskul arrangeras av Botkyrka teaterförening, med stöd av ABF Botkyrka-Salem, Botkyrka kommun Folkets Hus och Parker.

Barnens hågelby, barnteater, familjeutflykt