Onsdagskul: Den magiska hatten

26 juni 13:0013:45

Onsdagskul är barnteater i Hågelbyparken på dansbanan under segeldukstaket. I årets första Onsdagskul är magikern Malin redo att skapa en magiupplevelse med dig. Vi ses!

Onsdagskul: Den magiska hatten

Magiker Malin Nilsson har packat trolleriväskan, kammat glitterridån och putsat sina kängor. Hon är redo att stövla in på scenen och skapa en magiupplevelse tillsammans med dig! Fingerfärdiga trick, hemmabyggda illusioner och roliga mysterium presenteras till ackompanjemang av pianist Olof Löfgren.

KÖP BILJETTER HÄR!

En interaktiv magiföreställning med hjärtat på det rätta stället och inget tjafs.

Passar barn från ca 5 år.

Malin Nilsson har arbetat professionellt som magiker sedan 2001. Hon reser med sina föreställningar över hela världen och har vunnit, som den första kvinnan i historien, både de Svenska och Nordiska Mästerskapen i Magi.

Föreställningarna startar 13.00 och är ca 40-60 min långa. 
Parkserveringen öppnar kl. 12.00 och säljer entrébiljetter, korv, glass, smörgåsar och fika.

Passa också på att njut av lunch eller hembakt fika på Café Anna Giertz, se här för öppettider (lunch serveras till kl. 14.00 alla dagar). 

Onsdagskul presenteras i samarbete med Botkyrka Riksteaterförening, Botkyrka Kommun, Programbolaget och Folkets Hus & Parker.

Biljetter och information

Pris 50 kr för alla som har fyllt 2 år. Biljetterna förköps online, klicka här för att komma till biljettbokningen. Biljetter säljs också i Parkserveringen på föreställningsdagen. Vänligen notera att vi har kontantfri entré, endast kortbetalning eller förköp.

KÖP BILJETTER HÄR!


Vi ses i Hågelbyparken!


Barnens hågelby, barnteater