Barnteater - Grodkungen och Ippies trolleriföreställning

8 mars 13:0013:45

Grodkungen och Ippies trolleriföreställning är en galen clownföreställning full av trolleri, publikinteraktion, improvisation, slapstick, pantomim, musik och dans! En show som också handlar om vänskap och att låta varandra ta plats. Välkommen till vinterns sista barnteater på Klockhusvinden. Vi ses!

Grodkungen och Ippies trolleriföreställning
 

Clownen Grodkungen är världens bästa trollkarl! Det tycker han i alla fall själv. Nu vill han bjuda alla barnen på en trolleriföreställning! Med sig har han sin assistent, den busiga clownen Ippie som nog egentligen hade velat stå i centrum för showen själv. 

 Men Grodkungen har ett hiskeligt humör, och när allt går fel och magin börjar leva sitt eget liv, är det inte alltid så kul att vara trolleriassistent. Speciellt inte om man ändå bara får stå i ett hörn och vänta på att få hjälpa till. 

Vällkommen till en galen clownföreställning full av trolleri, publikinteraktion, improvisation, slapstick, pantomim, musik och dans! En föreställning som också handlar om vänskap och att låta varandra ta plats.


Café Anna Giertz är öppet för fika kl. 10-16 och lunch kl. 11-15.

Biljetter och information

Pris 50 kr för alla som har fyllt 2 år. Biljetterna förköps online, klicka här för att komma till biljettbokningen. Biljetter säljs också vid dörren på föreställningsdagen om det inte är slutsålt. Vänligen notera att vi har kontantfri entré, endast kortbetalning eller förköp.

KÖP BILJETTER HÄR

Helgbrunch + barnteater = sant!

Ät brunch på Hågelby Wärdshus innan föreställningen - vi bjuder barnen*! Köp era biljetter till barnteatern och boka bord på brunchen kl 11.30. Mätta och nöjda går ni sedan ner till Klockhusvinden och ser föreställningen.

BOKA BORD HÄR

*Gäller för barn under 6 år. Övriga barn betalar ordinarie pris. Boka bord via länken och ange TEATER som text för att få ta del av erbjudandet.


Klockhusvinden ligger en trappa upp från Café Anna Giertz. Foajédelen upp till spellokalen öppnar ca kl 12.45. Där finns plats för barnvagnar, kläder och skor. 

Barnteatern i Hågelbyparken presenteras i samarbete med Folkets Hus och Parker.