OBS. Denna händelse är över.

Onsdagskul: Hunden

24 juli 13:0013:45

Onsdagskul är barnteater i Hågelbyparken på dansbanan under segeldukstaket. Hunden är en clownföreställning om en hund som finner vänner och ett nytt hem. Vi ses!

Onsdagskul: Hunden

Hunden är en clownföreställning om en hund på flykt som finner vänner och ett hem. En morgon när Lola och Cous Cous skall öppna sin kebabvagn får de besök av en mycket ensam hund. Högst motvilligt börjar kvinnorna att tycka om den, hunden blir deras vän och förtrogna. Men snart knackar hälsoinspektören på och den nya vänskapen ställs på prov.

KÖP BILJETTER HÄR!

Passar barn från ca. 3 år.

Det här är en lekfull föreställning om att hjälpa och hjälpas åt. Att mötas över språkbarriärer, missförstånd och om att lära känna sig själv genom andra.

Dotterbolaget är en fri teatergrupp baserad i Stockholm. Sedan 2010 producerar gruppen clownföreställningar för barn och vuxna.

Föreställningarna startar 13.00 och är ca 40-60 min långa. 
Parkserveringen öppnar kl. 12.00 och säljer entrébiljetter, korv, glass, smörgåsar och fika.

Passa också på att njut av lunch eller hembakt fika på Café Anna Giertz (lunch serveras till kl. 14.00 alla dagar). 

Onsdagskul presenteras i samarbete med Botkyrka Riksteaterförening, Botkyrka Kommun, Programbolaget och Folkets Hus & Parker.

Biljetter och information

Pris 50 kr för alla som har fyllt 2 år. Biljetterna förköps online, klicka här för att komma till biljettbokningen. Biljetter säljs också i Parkserveringen på föreställningsdagen. Vänligen notera att vi har kontantfri entré, endast kortbetalning eller förköp.

KÖP BILJETTER HÄR!


Vi ses i Hågelbyparken!


Barnens hågelby, barnteater, familjeutflykt