Barnteater - Jompa

9 februari 13:0013:45

Ladda för en fartfylld show på Klockhusvinden med battlerapparen Jompa som gör tänkvärda och uppskattade barnshower med rapmusik, glädje, spänning och lärande i fokus.

Jompa


En föreställning med rapmusik och stora och små historier med glimten i ögat och tydliga budskap kring bland annat att våga ta sin egen väg, vänskap och genus.

KÖP BILJETTER HÄR!

Jompa, John Landenfelt, är en av Sveriges främsta Freestyle/Battlerappare som under namnet “Shazaam” har turnerat världen runt. Under namnet “Jompa” har han sadlat om och bl a släppt två pedagogiska rapalbum riktat mot barn i yngre åldrar. Låten om Riddaren Åsa har även blivit publicerad som barnbok.

Passar barn från ca 3 år.

Café Anna Giertz är öppet 11-15 för fika och lunch (lunch serveras till 14).

Biljetter och information

Pris 50 kr för alla som har fyllt 2 år. Biljetterna förköps online, klicka här för att komma till biljettbokningen. Biljetter säljs också vid dörren på föreställningsdagen om det inte är slutsålt. Vänligen notera att vi har kontantfri entré, endast kortbetalning eller förköp.

Köp biljetter här

Helgbrunch + barnteater = sant!

Ät brunch på Hågelby Wärdshus innan föreställningen - vi bjuder barnen*! Köp era biljetter till barnteatern och boka bord på brunchen kl 11.30. Mätta och nöjda går ni sedan ner till Klockhusvinden och ser föreställningen.

BOKA BORD HÄR

*Gäller för barn under 6 år. Övriga barn betalar ordinarie pris. Boka bord via länken och ange TEATER som text för att få ta del av erbjudandet.


Klockhusvinden ligger en trappa upp från Café Anna Giertz. Foajédelen upp till spellokalen öppnar ca kl 12.45. Där finns plats för barnvagnar, kläder och skor. 

Barnteatern presenteras i samarbete med Folkets Hus & Parker.

barnteater, familjeutflykt, musik, Teater, teaterföreställningar för barn