OBS. Denna händelse är över.

Onsdagskul: Jompa

1 augusti 13:0013:45

Onsdagskul är barnteater i Hågelbyparken på dansbanan under segeldukstaket. Denna onsdag träffar vi Jompa,  battlerapparen som gör tänkvärda och uppskattade barnshower. Vi ses!

En föreställning med rapmusik och stora och små historier med glimten i ögat och tydliga budskap kring bland annat att våga ta sin egen väg, vänskap, genus och trafiksäkerhet. I Jompas föreställning är glädje, spänning och lärande i fokus.

Jompa, John Landenfelt, är en av Sveriges främsta Freestyle/Battlerappare som under namnet “Shazaam” har turnerat världen runt. Under namnet “Jompa” har han sadlat om och bl a släppt två pedagogiska rapalbum riktat mot barn i yngre åldrar. Låten om Riddaren Åsa har även blivit publicerad som barnbok.


Passar barn från ca 3 år.

Kom i god tid och förköp gärna era biljetter, länk nedan.

Vi ses i Hågelbyparken!

Om Onsdagskul:

Biljettkassan öppnar kl 12:00 

Biljetter och information

Pris 50 kr för alla som har fyllt 2 år. Biljetterna förköps via vår hemsida. Biljetter säljs också i parkserveringen på föreställningsdagen om det inte är slutsålt. Vänligen notera att vi har kontantfri entré, endast kortbetalning, Swish eller förköp. Begränsat antal platser.

Passa också på att njut av lunch eller fika på Café Anna Giertz, öppet kl. 11-16 (lunch serveras till kl. 14.00). Parkserveringen är också öppen och säljer korv, fika, kaffe och dricka.

Stora scenen ligger mitt i Hågelbyparken med segeldukstak som skyddar för såväl solens strålar som regnskurar.

KÖP DINA BILJETTER HÄR!

Onsdagskul arrangeras av Botkyrka teaterförening, med stöd av ABF Botkyrka-Salem, Botkyrka kommun och Folkets Hus och Parker.

Barnens hågelby, barnteater, familjeutflykt