OBS. Denna händelse är över.

Onsdagskul: Kotte & Vera

31 juli 13:0013:45

Onsdagskul är barnteater i Hågelbyparken på dansbanan under segeldukstaket. Kotte & Vera är en barnteater om två trollsyskon som ska stortstäda i skogen. Vi ses!

Onsdagskul - Kotte & Vera

Ett fartfyllt äventyr om två trollsyskon, Kotte och Vera, som ska storstäda skogen. ”Vera tycker det är supertråkigt att städa och hittar på en massa tokiga undanflykter. Kotte är listig och får Vera tillslut att hålla i en sopborste.” Publiken blir delaktiga i föreställningen från start och rycks med i undanflykterna som leder till busiga upptåg, vattenkrig, allsång, sopsortering och en spännande avslutande skattjakt. Alla barnen får med sig hem en kristallvattensten från skattkistan!

KÖP BILJETTER HÄR!

För barn från 2 år

Skådespelare: Anna Samil och Tony Samil.

Föreställningarna startar 13.00 och är ca 40-60 min långa. 
Parkserveringen öppnar kl. 12.00 och säljer entrébiljetter, korv, glass, smörgåsar och fika.

Passa också på att njut av lunch eller hembakt fika på Café Anna Giertz (lunch serveras till kl. 14.00 alla dagar). 

Onsdagskul presenteras i samarbete med Botkyrka Riksteaterförening, Botkyrka Kommun, Programbolaget och Folkets Hus & Parker.

Biljetter och information

Pris 50 kr för alla som har fyllt 2 år. Biljetterna förköps online, klicka här för att komma till biljettbokningen. Biljetter säljs också i Parkserveringen på föreställningsdagen. Vänligen notera att vi har kontantfri entré, endast kortbetalning eller förköp.

KÖP BILJETTER HÄR!


Vi ses i Hågelbyparken!


Barnens hågelby, barnteater, familjeutflykt