OBS. Denna händelse är över.

Onsdagskul: Mio min Mio

17 juli 13:0013:45

Onsdagskul är barnteater i Hågelbyparken på dansbanan under segeldukstaket. Mio min Mio är en musikteater där publiken får vara med och hjälpa Mio och Jum-Jum att besegra riddar Kato. Vi ses!

Onsdagskul: Mio min Mio

Alla känner vi till den klassiska sagan om den föräldralöse pojken som plötsligt försvann spårlöst från Vasastan i Stockholm. I Teater Pegasus version av Astrid Lindgrens Mio, min Mio bearbetad av Johan Briggert tillåts barnen vara med på scenen om de vill. Publiken får hjälpa Mio och Jum-Jum att undgå spejarna, övertyga svärdsmidaren, ge brödet som mättar hunger, spela flöjt – och framförallt hjälpa Mio och Jum-Jum att besegra riddar Kato, och befria alla barn som blivit förvandlade till fåglar.  

Med nyskriven och igenkännande musik passar föreställningen barn från 5 år. 

KÖP BILJETTER HÄR!

Föreställningarna startar 13.00 och är ca 40-60 min långa. 

Parkserveringen öppnar kl. 12.00 och säljer entrébiljetter, korv, glass, smörgåsar och fika.

Passa också på att njut av lunch eller hembakt fika på Café Anna Giertz (lunch serveras till kl. 14.00 alla dagar). 

Onsdagskul presenteras i samarbete med Botkyrka Riksteaterförening, Botkyrka Kommun, Programbolaget och Folkets Hus & Parker.

Biljetter och information

Pris 50 kr för alla som har fyllt 2 år. Biljetterna förköps online, klicka här för att komma till biljettbokningen. Biljetter säljs också i Parkserveringen på föreställningsdagen. Vänligen notera att vi har kontantfri entré, endast kortbetalning eller förköp.

KÖP BILJETTER HÄR!


Vi ses i Hågelbyparken!


Barnens hågelby, barnteater, familjeutflykt