Vinterkul - Jompa Världens bästa barnmusik

3 mars 13:0014:00

Jompa avslutar årets Vinterkul med en fartfylld föreställning innehållandes genusmedvetna musiksagor om b.l.a vänskap, trafikregler och att våga ta sin egen väg. Vi ses!

Jompa skapar pedagogisk, mångbottnad och framförallt underhållande hiphop för hela familjen! 

Jompa avslutar årets Vinterkul med en fartfylld föreställning innehållandes genusmedvetna musiksagor om b.l.a vänskap, trafikregler och att våga ta sin egen väg. Publiken får själva testa sina rimkunskaper och delta aktivt både med sina kroppar och röster när Jompa showar loss!

Efter två populära barnalbum "Hiphop Sagor" och "Alltid Kalas!", mängder av musikvideos och en rikstäckande turné så är Jompa mer i farten än någonsin och garanterar en unik, lärorik och svängig show!

Passar från ca. 4 år.

Café Anna Giertz är öppet 11-15 för fika och lunch (lunch serveras till 14).

Biljetter och information

Pris 50 kr för alla som har fyllt 2 år. Biljetterna förköps online, klicka här för att komma till biljettbokningen. Biljetter säljs också i Café Anna Giertz på föreställningsdagen om det inte är slutsålt. Vänligen notera att vi har kontantfri entré, endast kortbetalning, Swish eller förköp.

Köp biljetter här

Klockhusvinden ligger en trappa upp från Café Anna Giertz. Foajédelen upp till spellokalen öppnar kl 12.30. Där finns plats för barnvagnar, kläder och skor. 

Helgbrunch + Vinterkul = sant!

Ät brunch på Wärdshuset LM innan föreställningen - vi bjuder barnen*! Köp era biljetter till barnteatern och boka bord på brunchen kl 11.30. Mätta och nöjda går ni sedan ner till Klockhusvinden och ser föreställningen.

*Gäller för barn under 6 år. Övriga barn betalar ordinarie pris.


Vinterkul presenteras i samarbete med Folkets Hus & Parker.