OBS. Denna händelse är över.

Vinterkul - Trollkarlen Daniel

28 januari 13:0014:00

Fantastiska trollerinummer och spexig humor med trollkarlen Daniel

Daniel Karlsson är en av Sveriges mest uppskattade trollkarlar. Mest känd är han som programledare för hans egen tittarsuccé Den itusågade Kaninen som sänts i Barnkanalen i hela fem säsonger!

Daniels föreställningar är fartfyllda och intensiva med stort fokus på humor och publikdeltagande. Föreställningarna passar i stort sett alla åldrar och Daniel lämnar ingen oberörd med fantastiska trollerinummer och sin spexiga humor. Passar barn från ca 4 år.


Café Anna Giertz är öppet 11-15 för fika och lunch (lunch serveras till 14).

Biljetter och information

Pris 50 kr för alla som har fyllt 2 år. Biljetterna förköps via vår hemsida. Biljetter säljs också på Café Anna Giertz från kl 11 på föreställningsdagen om det inte är slutsålt. Vänligen notera att vi har kontantfri entré, endast kortbetalning i kassan alltså. Begränsat antal platser.

Klockhusvinden ligger en trappa upp från Café Anna Giertz. Foajédelen upp till spellokalen öppnar kl 12.30. Där finns plats för barnvagnar, kläder och skor. 

KÖP DINA BILJETTER HÄR!


Helgbrunch + Vinterkul = sant!

Ät brunch på Wärdshuset LM innan föreställningen - vi bjuder barnen*! Köp era biljetter till barnteatern och boka bord på brunchen kl 11.30. Mätta och nöjda går ni sedan ner till Klockhusvinden och ser föreställningen.

Boka bord här.
*Gäller för barn under 6 år. Övriga barn betalar ordinarie pris.

Vinterkul arrangeras i samarbete med Botkyrka riksteaterförening och ABF Botkyrka-Salem.


barnteater, för barn, Teater