OBS. Denna händelse är över.

Vinterkul - Yankho rakt upp & ner

20 januari 13:0014:00

Förstklassig underhållning för hela familjen. Med värme och humor färdas vi mellan lekar, sång, magi, dans och ren galenskap!

Yankho rakt upp & ner är precis som det låter. Yanhko är känd för alla barn som tittar på Bolibompa på Barnkanalen. I hans föreställning på Vinterkul bjuder han på förstklassig underhållning för hela familjen. Med värme och humor färdas vi mellan lekar, sång, magi, dans och ren galenskap! Allt i ett enda härligt virrvarr! Men vi landar alltid helt enkelt rakt upp & ner!... igen...


Café Anna Giertz är öppet 11-15 för fika och lunch (lunch serveras till 14).

Biljetter och information

Pris 50 kr för alla som har fyllt 2 år. Biljetterna förköps online, klicka här för att komma till biljettbokningen. Biljetter säljs också i Café Anna Giertz på föreställningsdagen om det inte är slutsålt. Vänligen notera att vi har kontantfri entré, endast kortbetalning, Swish eller förköp.

Köp biljetter här

Klockhusvinden ligger en trappa upp från Café Anna Giertz. Foajédelen upp till spellokalen öppnar kl 12.30. Där finns plats för barnvagnar, kläder och skor. 

Helgbrunch + Vinterkul = sant!

Ät brunch på Wärdshuset LM innan föreställningen - vi bjuder barnen*! Köp era biljetter till barnteatern och boka bord på brunchen kl 11.30. Mätta och nöjda går ni sedan ner till Klockhusvinden och ser föreställningen.

Boka bord här.
*Gäller för barn under 6 år. Övriga barn betalar ordinarie pris.

Vinterkul presenteras i samarbete med Folkets Hus & Parker.


barnteater, för barn, Teater