OBS. Denna händelse är över.

Onsdagskul: Wedins Varieté

4 juli 13:0013:45

Onsdagskul är barnteater i Hågelbyparken på dansbanan under segeldukstaket. Denna onsdag kommer Wedins Varieté och Mr K till Hågelbyparken med väskan full med cirkusöverraskningar. Vi ses!

I föreställningen Wedins Varieté möter vi galenpannan Mr K och får själva vara med och påverka föreställningen. Mr K plockar fram sin morfar Alfreds gamla väskor som är fulla med konstig cirkusrekvisita. Tillsammans med publiken tar Mr K reda på hur man ska använda alla möjliga och omöjliga cirkusgrejer. Alltså en sorts interaktiv cirkus-instruktions-show för hela familjen.

Passar barn från ca 5 år.

Kom i god tid och förköp gärna era biljetter, länk nedan.

Vi ses i Hågelbyparken!

Om Onsdagskul:

Biljettkassan öppnar kl 12:00 

Biljetter och information

Pris 50 kr för alla som har fyllt 2 år. Biljetterna förköps via vår hemsida. Biljetter säljs också i parkserveringen på föreställningsdagen om det inte är slutsålt. Vänligen notera att vi har kontantfri entré, endast kortbetalning, Swish eller förköp. Begränsat antal platser.

Passa också på att njut av lunch eller fika på Café Anna Giertz, öppet kl. 11-16 (lunch serveras till kl. 14.00). Parkserveringen är också öppen och säljer korv, fika, kaffe och dricka.

Stora scenen ligger mitt i Hågelbyparken med segeldukstak som skyddar för såväl solens strålar som regnskurar.

KÖP DINA BILJETTER HÄR!

Onsdagskul arrangeras av Botkyrka teaterförening, med stöd av ABF Botkyrka-Salem, Botkyrka kommun och Folkets Hus och Parker.

Barnens hågelby, barnteater, familjeutflykt