Höstlovskul med Spökshow

1 november 11:3012:00

1 november 13:0013:30

2 november 11:3012:00

2 november 13:0013:30

Vi firar höstlovet med spökiga aktiviteter i hela parken. Se en spökshow, leta spöken på Spökkullen och var med på 4Hs spökjakt. Spökshowen framförs av barn och ungdomar som deltagit på höstlovskollo med Kulturföreningen ViGör. 

Vi firar höstlovet med spökiga aktiviteter i hela parken. Se en spökshow, leta spöken på Spökkullen och var med på 4Hs spökjakt. Självklart har Café Anna Giertz och Wärdshuset LM öppet med vällagad mat och hembakt fika för stora och små smaker.


Uppe på Spökkullen kan du smyga efter spökiga figurer som har gömt sig uppe på kullen. Spökkullen ligger ovanför lekparken. Våra grillar står uppställda att använda, medtag egen kol.

Spökshow på Stora scenen

Välkommen till en spökig, rolig och fartfylld föreställning i Hågelbyparken. Föreställningen framförs av barn i åldrar 9-13 som deltagit på höstlovskollo med Kulturföreningen ViGör.

Spökshowen passar barn i åldrarna 2-8 år. Fri entré, ingen förbokning behövs.

Föreställningen spelas utomhus, under segeldukstak som skyddar för regn.

Vill ni komma och titta på showen med er förskole- eller fritidsgrupp är ni välkomna att anmäla er till: therese.sallhed@hagelby.se

Program:

1 november, kl.11.30 och kl.13
2 november, kl.11.30 och kl.13

Föreställningen är ca. 30 min lång.

Som en avslutning av kulturföreningen ViGörs höstlovskollo i Hågelbyparken sätter kollodeltagarna upp en spökshow med dans, sång och teater. Föreställningen skapas gemensamt med alla deltagare och pedagoger under höstlovet och är lämpligt för barn i alla åldrar.

Är du intresserad av att anmäla ditt barn som kollodeltagare? Kontakta ViGör, info@vigorgruppen.se.

Rysligt välkomna!