OBS. Denna händelse är över.

Vinterkul 12/2: Jag slog en kille idag

12 februari 13:0013:30

David och Mija sjunger sånger från Bolibompa-succéerna Värsta bråket och Mäta med skägg. Det handlar om konflikter, att tävla och jämföra sig. 

En föreställning med bra musik om svåra saker…

David och Mija sjunger sånger från Bolibompa-succéerna Värsta bråket och Mäta med skägg. Det handlar om konflikter, att tävla och jämföra sig. Här finns också sånger som lekfullt handlar om fysik: hur vet polisen att jag har kört för fort? Och tänk om hönor blev kor vid minusgrader, precis som vatten förvandlas till is. Fyrtio minuter svängig musik med texter som inbjuder till frågor och samtal. Barnen delar i form av rörelse, bus och framförallt mycket sång!

Många förskolor gillar föreställningen: ” Att vara osams är ett angeläget ärende, mycket av barnens förskoletid går ut på att socialisera sig och lösa konflikter som kan uppstå. Det var bra att ni hela tiden tog barnens parti. Hur känns det att bli arg, att inte vilja säga förlåt?

Läs mer på www.orkesterpop.se


Biljetter och information

50 kr för alla som har fyllt 2 år. Biljetterna släpps 25 januari och kan förköpas här genom hemsidan. Biljetter säljs i café Anna Giertz från kl 11 på föreställningsdagen och det inte är slutsålt. Vänligen notera att vi har kontantfri entré, endast kortbetalning i kassan alltså. Begränsat antal platser.

Foajédelen  upp till spellokalen öppnar kl 12. Där finns plats för barnvagnar, kläder och skor. 


Erbjudande

Ät brunch innan barnteaterföreställningen - vi bjuder barnen! Köp era biljetter till barnteatern och boka bord på brunchen kl 11.30. Mätta och nöjda går ni sedan ner till Klockhusvinden och ser föreställning.