Lunch och fika i parken

I Hågelbyparken serveras lunch både på Hågelby Wärdshus och i Café Anna Giertz. Här lagas maten från grunden med fina råvaror, bröd och fikabröd bakas i det egna bageriet.Ät lunch, fika eller beställ catering till din fest. I Hågelbyparken finns Hågelby Wärdshus och Café Anna Giertz som serverar vällagad mat från grunden.


Hågelby Wärdshus

På Wärdshuset serveras lunch utifrån à la carte meny. Här njuter du av klassiska rätter med en modern tvist. Allt lagat med bra råvaror och ett gott handlag. Maten serveras i den vackra nyrenoverade matsalen eller på den stenlagda uteserveringen med utsikt över parken.

Lunch på Hågelby Wärdshus öppnar i ny regi den 4 september. 
Är ni intresserade av att boka eller har förfrågningar inför hösten är ni varmt välkomna att maila till hagelby@stockholmfood.se.


Café Anna Giertz

På Café Anna Giertz serverar vi dagens lunch alla dagar. All mat lagas från grunden och bakverk och bröd bakas i det egna bageriet. Café Anna Giertz tar inga lunchbokningar. Du äter inne i caféet eller på uteserveringen omgiven av parkens syrénbuskar och äppelträd.

I caféet finns en liten butiksdel med småkakor från bageriet, hemmagjord sylt, presentartiklar och småinredning. Perfekt att ge bort som present eller piffa till det hemma med en ny inredningsdetalj.

Lunch serveras till kl 11:00 - 14:00, lunchen går att beställa som avhämtning också.

Smörgåsar, mjuka kakor, vetebullar och småkakor bakas i vårt egna bageri och finns uppdukat hela dagen. Vi serverar även pannkakor och har ett stort utbud av Engelhoms glass.

Vi serverar ekologisk tetradryck, juicer från Brunneby, den klassiska drycken Tumba Special från lanthandeln i parken samt ekologiskt kaffe från Coffeeplease i Norsborg samt te.

Se våra öppettider här.

Detta serveras på Café Anna Giertz
Varmt välkomna!

 


bageri, Café & Wärdshus, lunch

Instagram #hågelby