Lunch och fika i parken

I Hågelbyparken serverar vi lunch både i Wärdshuset LM och Café Anna Giertz. Här lagas maten från grunden med fina råvaror, bröd och fikabröd bakas i det egna bageriet.Ät lunch, fika eller beställ catering till din fest. I Hågelbyparken finns Wärdshuset LM och Café Anna Giertz som serverar vällagad mat från grunden.
I säsong använder vi oss av vår egna köksträdgårds skörd av grönsaker, örter och bär. Mjölet vi använder kommer från Saltå Kvarn. Fröer, socker och gryn är ekologiska och äggen är från frigående höns. Vår huvudleverantör är Bageriprodukter. Vårt matsvinn används till biobränsle som drivmedel till våra fordon och kommer på så vis till nytta igen. Ett led i miljöarbetet är också vår strävan att samarbeta med lokala leverantörer för att minska på transporter.


Wärdshuset LM

På Wärdshuset LM serverar vi lunch utifrån vår à la carte meny. Här njuter du av klassiska rätter med en modern tvist. Allt lagat med bra råvaror och ett gott handlag. Maten serveras i den vackra nyrenoverade matsalen eller på den stenlagda uteserveringen med utsikt över parken.

Detta serveras i maj på Wärdshuset LM

Detta serveras i juni på Wärdshuset LM 

Se våra öppettider här.

Boka gärna ert bord här på hemsidan. Använd "Boka bord"-knappen här ovan! 

Vid större sällskap vänligen kontakta oss telefon 08-599 071 00 eller mejla hagelbyparken@hagelby.se.

Wärdshuset LM är öppet för lunch under vardagar. Är ni ett större sällskap och vill äta middag hos oss, läs mer här.

Café Anna Giertz

På Café Anna Giertz serverar vi dagens lunch alla dagar. All mat lagas från grunden och bakverk och bröd bakas i det egna bageriet. Café Anna Giertz tar inga lunchbokningar. Du äter inne i caféet eller på uteserveringen omgiven av parkens syrénbuskar och äppelträd.

I caféet finns en liten butiksdel med småkakor från bageriet, hemmagjord sylt, presentartiklar och småinredning. Perfekt att ge bort som present eller piffa till det hemma med en ny inredningsdetalj.

Lunch serveras till kl 11:00 - 14:00, lunchen går att beställa som avhämtning också.

Smörgåsar, mjuka kakor, vetebullar och småkakor bakas i vårt egna bageri och finns uppdukat hela dagen. Vi serverar även pannkakor och har ett stort utbud av Engelhoms glass.

Vi serverar ekologisk tetradryck, juicer från Brunneby, den klassiska drycken Tumba Special från lanthandeln i parken samt ekologiskt kaffe från Coffeeplease i Norsborg samt te.

Se våra öppettider här.

Detta serveras på Café Anna Giertz


Catering

Önskar du catering från oss har vi ett utbud av goda rätter och tillbehör (pris per portion):

Smörgåstårta:
Lax- och skaldjur 125 kr
Mixad chark 125 kr

Kavring:
Fetaoströra med grönsaker 95 kr
Räkor och äggmajonnäs 125 kr
Kycklingröra 115 kr

Sallader:
Kyckling med caesardressing, krutonger och parmesan 145 kr
Räksallad med ägg och Rhode Island dressing 165 kr
Fetaost och oliver 120 kr

Vid förfrågan om något annat skickar vi gärna offert.


Varmt välkomna!

 


bageri, Café & Wärdshus, lunch

Instagram #hågelby