En lite skönare After Work i Hågelbyparken

29 mars 17:3020:00

Ta med vännerna eller kollegorna på en lite skönare after work som ger dig en bra start på helgen. Tillsammans med företaget Leliv arrangerar vi en kväll med mindfulness och föreläsning som ger dig motivation. Vi har laddat med goda matiga smörgåsar, hälsosamma drycker och annat gott. Vi ses!

Ta med vännerna eller kollegorna på en lite skönare after work som ger dig en bra start på helgen.

Tillsammans med företaget Le Liv AB arrangerar vi en kväll med mindfulness och föreläsning i hälsans tecken.
Vi har laddat med goda matiga smörgåsar, hälsosamma drycker och annat gott så att ni kan umgås med vänner och njuta av kvällen.

Köp biljett här!

Föreläsning - Att skapa sitt liv

Alla människor kämpar med sina liv på olika sätt. Vi försöker få ihop vår vardag och samtidigt vill vi uppleva glädje och få möjlighet att njuta av livet. Men det är lättare sagt än gjort. Det kan kännas som om vi drunknar i andras krav på hur vi ska leva. För att kunna skapa ett liv på våra egna villkor behöver vi ha en plan. Vi behöver också ha strategier för att hantera de hinder vi kommer möta när vi går mot det vi vill ha.

Föreläsningen ger dig konkreta verktyg som tar dig mot dina mål. Du har inte tid att slösa bort ditt liv. Nu är det dags att få det liv du vill ha. Du har väntat tillräckligt länge, eller hur?

Mindfulness med Karolin

Under ledning av Karolin guidas du i Mindfulness där du fyller på med energi för både kropp och själ och gör dig redo att njuta av helgen.


Kvällens program:

17:30 Välkomstdrink och smörgås
18:00 Inspirationsföreläsning
19:00 Paus
19:15 Mindfulness
20:00 Avslut

Plats: Klockhusvinden, entré vid Café Anna Giertz

Pris: 380 kr (ink serviceavgift).
I priset ingår föreläsning och mindfulness samt alkoholfri välkomstdrink, hälsosmörgås, juicer och smoothies i pausen. 

Begränsat antal platser*, endast förköp online. köp biljetter här!

Vi ses på after work i Hågelbyparken!

Om Lotta Halvardsson Ekdahl - Med det egna företaget Le Liv AB föreläser och utbildar Lotta inom psykisk hälsa och livshantering. Hon är utbildad i metoderna ACT och MI. Hon har arbetat som volontär på Minds självmordslinje, varit utbildningsansvarig hos Suicide Zero och arbetat som kurator för flyktingar och i skolan. 

Om Karolin KralKarolin har lång egen meditationserfarenhet och är utbildad mindfulnessinstruktör genom Mindfulnesscenter. Hon är även Socionom med grundläggande psykoterapeututbildning i KBT. 


*Min. 30 deltagare, vid för få anmälningar ställs evenemanget in.

after, work