Börja semestern hemma!

Hågelbyparken är den perfekta utflykten för hela familjen. Årets program är fyllt med massor av skoj under hela långa sommaren med härliga danskvällar på stans grönaste, skönaste dansgolv, högtidsfiranden med tradition och familjeskoj. I år gästar Louise Hoffsten parken under en äkta folkparkskväll. För barnen finns barnteater, 4H-dag med djur och inte minst barnens egna festival! Börja semestern hemma, njut hela sommaren. Vi ses i Hågelbyparken!

Börja semestern hemma, njut hela sommaren!

Välkommen till vackra Hågelbyparken mitt i Botkyrka, endast 25 minuter från Stockholm city.

Under sommaren fylls parken av evenemang som passar hela familjen, stora som små. Smygstarta semestern med Trädgårds- och hantverksdag, Sveriges Nationaldag, Midsommarfirande och den populära Backluckeloppisen som lockar besökare från hela stan.

Sommarens grönaste, skönaste dansgolv

Danskvällarna i Hågelbyparken är en sommarpärla. På stans grönaste, skönaste dansgolv dansas det under segeldukstaket som skyddar mot sommarregn såväl som mot gassande sol. Dansprogrammet bjuder också på Non-Stop danskväll med två dansband på två scener, Salsakvällar och festlig säsongsavslutning med Rockabillykväll med Swing, skön stämning och Cadillacbilar.

Reggaefestivalen En kärlek Botkyrka kommer tillbaka och får hela Hågelbyparken att gunga i baktakt. I år också med Food Truck-fest! 

Träna Zumba med Botkyrka Zumba Crew och dansa Linedance med Fire on Line.

Louise Hoffsten 3 juli på Stora scenen

I sommar turnerar Louise Hoffsten i Sveriges folkparker med en konsert i ett intimare, mindre och avskalat format med låtar från hela hennes karriär. Den 3 juli är det turnépremiär i Hågelbyparken! 

Barnens Hågelby

För barnen finns alltid något kul att hitta på. Onsdagar i parken är extra roliga. Då har vi Onsdagskul som är barnteater på scenen under segeldukstaket. Yankho, Jompa och Mio min Mio är bara några av de som gästar oss i år.

Andra roliga saker för barnen är Trafikleken med elbilar, Ekorrarnas UpptäckarstigHågelby 4H med djur, lekpark, Sagovandringar och Papegojträffar. Sommarlovet avslutas med Barnens festival, en heldag med pirater och sjörövare!

Njut en smula varje dag

Gör en härlig utflykt med vällagad mat & hembakt fika på Café Anna Giertz uteservering, besök utställningarna Pang Pang Patriarkatet och Brodera ut texten som sätts upp på Klockhusvinden i sommar och kika in hos Hågelby Konst & Hantverk. Promenera eller njut på en parkbänk en stund av blommor och planteringar i parken. 

Börja semestern hemma och njut hela långa sommaren hos oss i Hågelbyparken!

Vi ses!


familjeutflykt, folkpark, sommar