Börja semestern hemma!

Hågelbyparken är den perfekta utflykten för hela familjen. Årets program är fyllt med massor av skoj under hela långa sommaren. Som vanligt bjuder vi upp till härliga danskvällar på stans grönaste, skönaste dansgolv och firar högtider med tradition och familjeskoj. För barnen finns barnteater, 4H-dag med djur och inte minst barnens egna festival! Börja semestern hemma, njut hela sommaren. Vi ses i Hågelbyparken!

Börja semestern hemma, njut hela sommaren!

Välkommen till vackra Hågelbyparken mitt i Botkyrka, endast 25 minuter från Stockholm city.

Under sommaren fylls parken av evenemang som passar hela familjen, stora som små. Smygstarta semestern med Trädgårds- och hantverksdag, Sveriges NationaldagMidsommarfirande och den populära Backluckeloppisen som lockar besökare från hela stan.

Sommarens grönaste, skönaste dansgolv

Danskvällarna i Hågelbyparken är en sommarpärla. På stans grönaste, skönaste dansgolv dansas det under segeldukstaket som skyddar mot sommarregn såväl som mot gassande sol. I år lanserar vi några nyheter på dansprogrammet. Den 3 juni arrangeras Non-Stop danskväll med två dansband på två scener, 19 juni är det Salsakväll i samarbete med Stockholm Salsa Dance och 13 maj är det Tangokväll för alla danssugna.

Kör Zumba med Botkyrka Zumba Crew på dansgolvet var med när hela Hågelbyparken gungar i baktakt under reggaefestivalen En kärlek Botkyrka.

Barnens Hågelby

För barnen finns alltid något kul att hitta på. Onsdagar i parken är extra roliga. Då har vi Onsdagskul som är barnteater på scenen under segeldukstaket. Pettson & Findus, Eva Funck & HönaPöna och Lill-Skansenteatern är bara några av de som gästar oss i år.

Andra roliga saker för barnen är Trafikleken med elbilar, Hågelby 4H med djur, lekpark, Sagovandringar och Papegojträffar. Sommarlovet avslutas med Barnens festival, en heldag med käpphästar, pannkakstält, ponnyridning och så kommer alla barns favorit Zillah & Totte och showar på scenen!

Njut en smula varje dag

Gör en härlig utflykt med vällagad mat & hembakt fika på Café Anna Giertz uteservering, besök utställningarna Swedish Dads och ...det är det som susen gör som sätts upp på Klockhusvinden i sommar och kika in hos Hågelby Konst & Hantverk. Promenera eller njut på en parkbänk en stund av blommor och planteringar i parken. 

Börja semestern hemma och njut hela långa sommaren hos oss i Hågelbyparken!

Vi ses!


familjeutflykt, folkpark, sommar