Glenn Miller Orchestra

10 augusti 19:0023:00

I sommar kommer Glenn Miller Orchestra till Hågelbyparken då vi dukar upp för en konsertkväll med dans för de som vill. Njut av storbandsjazz  med ett av världens bästa jazzband!

Glenn Miller Orchestra 10 augusti Stora Scenen


Hågelbyparken gästas i sommar av populära Glenn Miller Orchestra, som spelat i Berwaldhallen och Konserthuset bland annat.

KÖP BILJETTER HÄR! 

I sommar kommer Glenn Miller Orchestra till Hågelbyparken  då dukar vi upp för en hel konsertkväll med dans för de som vill. Njut av storbandsjazz  med ett av världens bästa jazzband.

För denna speciella kväll dukar vi upp bord och stolar samt bänkar under segeldukstaket. Enklare mat och dryck samt fika finns att köpa. Allt således upplagt för en helkväll med Glenn Miller Orchestra!

Orkestern anses internationellt vara en av de allra främsta när det gäller swingmusik och den bästa av de fyra Millerorkestrar som turnerar världen runt.  Orkesterledare är trombonisten Jan Slottenäs och i orkestern sitter flera musiker ur den svenska absoluta jazzeliten.

Glenn Miller Orchestra Scandinavia, licensierad av Glenn Miller Productions Inc., New York, U.S.A.  har ensamrätt i Sverige, Norge, Danmark och Finland att ge Miller-framträdanden med tillgång till samtliga mer än 1.500 kvarvarande originalnoter.


Biljetter och information

Entré 250 kr, förköp dina biljetter här (Biljetterna släpps 17 maj). Biljetter säljs också i Parkserveringen en timme innan konserten börjar.

Gruppentré 200kr/st för 15 personer eller fler.
Boka dessa biljetter via mejl till therese.sallhed@hagelby.se med namn och hur många biljtter som ska bokas. Betalas och hämtas ut på plats i parkserveringen från kl 18:00.

Parkserveringen öppnar kl. 18:00 och säljer biljetter, lättare mat, dryck och fika från vårt eget bageri.
Observera endast kortbetalning.

Jazzmusik, konsert, musik