Trädgårds- och Hantverksdag i Hågelbyparken

19 maj 11:0015:00

Odlingsglädje och våryra när dansbanan fylls med utställare inom trädgård och hantverk. Hågelby 4H har aktiviteter för barnen och Grålleklubben kör balvagnsturer med sina veterantraktorer. Välkommen till en grönare skönare dag i Hågelbyparken!


Välkommen till årets Trädgårds- och Hantverksdag i Hågelbyparken

En dag att fira att våren är här och det är dags att starta årets trädgårdsprojekt. Botanisera bland växter och trädgårdsprodukter, hantverk och en och annan godsak. Naturligtvis är det ett gyllene tillfälle att köpa med sig bra produkter hem.

För barnen finns massa roligt att hitta på i parken. Veterantraktorklubben Grålle besöker oss kör balvagn med barnen. Samtidigt är det 4H-dag hos Hågelby 4H med kul barnaktiviteter bland djuren. Passa också på att gå Ekorrstigen, en upptäckarstig för barn med spring i benen! Kanske träffar du också ekorranra Lars-MAgnus och Hilda i parken? Var med och plantera barnens sommarblommor, pyssla insektshotell och annat skoj!

Välkommen till en grönare skönare dag i Hågelbyparken!

Café Anna Giertz serverar vällagad lunch och hembakt fika och på Wärdshuset LM står helgbrunchen uppdukad.

På programmet för barnen:
Ponnyridning
Plantera sommarblommor
Skapa ett insektshotell
Klapphage
Tipsrunda
Memoryspel
Fågelholkssafari

Årets utställare preseteras inom kort.

Är du intresserad av att ställa ut hos oss?

Vi har fortfarande plats kvar, vi välkomnar utställare inom odling, trädgård, växter, redskap, hantverk, mat, ekologisk, hållbart och inspirerande aktiviteter för besökare.

Pris 300 kr (inkl bord). Välj mellan 3m under tak på dansgolvet eller 5m på grusyta utan tak. Senaste anmälningsdag den 10 maj. För att boka ditt bord, skicka en kort presentation av ert utbud samt önskemål om plats. Therese Sallhed, therese.sallhed@hagelby.se eller 08-59907121. 

Hör av dig om du har frågor eller funderingar - vi löser det mesta tillsammans.


Hågelby4H, Trädgård