Vi är Botkyrka 2018

26 augusti 12:0016:00

Vi är Botkyrka bjuder för femte året i rad in till en glittrande heldag i Hågelbyparken. Scenprogrammet varvas till tonerna av popstjärnorna Samir & Viktor, svängig sångfest med barn-tv-favoriten Ayla Kabaca, Bolibompadraken och Vattenmannen och Speed. Dessutom massa roliga aktiviteter för hela familjen!

Vi är Botkyrka bjuder för femte året i rad in till en glittrande heldag i Hågelbyparken. Scenprogrammet varvas till tonerna av popstjärnorna Samir & Viktor, svängig sångfest med barn-tv-favoriten Ayla KabacaBolibompadraken samt Vattenmannen och Speed.

Över trettio föreningar och aktörer från kultur- och fritidsområdet i Botkyrka lockar med en uppsjö av aktiviteter när Vi är Botkyrka slår upp portarna för årets festival. Utmana mamma i parkour, spontandansa med kompisar eller dra med farfar upp i höghöjdsbanan. Sätt ord på dina drömmar och visioner och låt dom få knoppa och bli synliga i festivalens drömträd.

Festivalprogrammet uppdateras hela tiden med reservation för ändringar, läs mer på hemsidan.

Fri entré för alla
Gratis parkering
Fritt wifi i Hågelbyparken
Facebookevent

Kultur- och fritidsförvaltningen kommer att ha en fotograf som fotograferar på festivalområdet. Vill du inte vara med på bild kan du gå fram och säga till fotografen.

Välkommen till Vi är Botkyrka – familjefesten för alla!