Konferens & Event

I Hågelbyparken strax söder om Stockholm möts vacker herrgårdspark med gemytlig folkparkskänsla inbäddad i grönska för sommarfester, event och dagskonferens.


I Hågelbyparken är kombinationen av historisk innovation och nutidens folkpark i vacker herrgårdsmiljö. Den unika parken är en avkopplande och inspirerande plats för er konferens. Wärdshuset LM lagar utsökt mat från grunden med fina råvaror. För sommarfester och större event är dansbanan som skyddas av segeldukstak den perfekta platsen. Upptäck Hågelbyparken, en pärla endast 25 minuter från Stockholm city.

Vi erbjuder rum för stora och små möten. Våra konferenslokaler rymmer allt från 2 personer upp till 120 personer. Maten serveras i vackra Wärdshuset LM som nyligen renoverats i modern stil. Köket erbjuder vällagad mat ifrån det klassiska köket med en modern tvist. Allt lagat med bra råvaror och ett gott handlag. 

I parken kan ni bara njuta av lugnet under era pauser eller kanske vill ni att vi hjälper till att anordna en givande aktivitet som kompletterar er dag. Vi erbjuder aktiviteter som alla kan delta i som exempelvis boule, kubb eller 5-kamp i våra populära folkparkslekar.

Fest & Event

För sommarfester och större event är dansbanan den perfekta platsen för er. Inbäddad i parkens grönska och den äkta folkparkskänslan ger en mysig och unik atmosfär. Med scen och segeldukstak ryms stora sällskap både sittandes och ståendes. Dessutom finns stora gräsytor i parken som också kan nyttjas för event. Läs mer här.

Aktiviteter och Teamutveckling

Vi vill inte bara ge våra konferensgäster möjlighet att mötas utan även att utvecklas och ha roligt tillsammans. Vi har samlat välrenommerade och erfarna utbildare och föreläsare i vårt nätverk. Tillsammans med dem kan vi erbjuda inspirerande och utvecklande utbildningar och föreläsningar som stärker ert team. Dessutom kan vi erbjuda sociala aktiviteter som 5-kamp i klassiska folkparkslekar, boule, kubb, utomhusschack och mycket mer. Läs mer om vad vi erbjuder här.

Konferenslokaler

Våra konferensrum är utrustade med projektor eller skärm med VGA-kontakt, whiteboard och självklart ordnar vi speciellt ljud och ljus om det är något ni önskar (måste dock förbeställas).

I huvudbyggnaden hittar ni alla lokaler förutom Klockhuset som ligger längre ner i parken, ovanpå Café Anna Giertz. Om ni är osäkra på vilken lokal som passar just er konferens är ni varmt välkomna att höra av er så hjälper vi gärna till.

Mer information om våra lokaler och priser hittar du här

Konferensmat

Konferensmaten serverar vi i Wärdshuset LM som ligger i huvudbyggnaden. Köket erbjuder vällagad mat ifrån det klassiska köket med en modern tvist. Vi lagar allt från grunden och använder bra råvaror. Det finns alltid isvatten och färsk frukt i lokalen.

Matpaket heldagskonferens

Vardagar 295 kr per person
Heldag (vardagar kl. 8-17)
Kaffe, thé, smoothies, smörgåsbuffé och juice
Lunch på Wärdshuset LM med varmrätt, sallad och bröd och godis till kaffet
Kaffe, Thé, energishot, småkakor och mjukkaka
Fruktfat

Matpaket halvdagskonferens  

Vardagar 235 kr per person
Förmiddag (vardagar kl. 8–12)
Kaffe, thé, smoothies, smörgåsbuffé och juice
Lunch på Wärdshuset LM med varmrätt, sallad och bröd och godis till kaffet
Fruktfat
Eftermiddag (vardagar kl. 13–17)
Lunch på Wärdshuset LM med varmrätt, sallad och bröd och godis till kaffet
Kaffe, Thé, energishot, småkakor och mjukkaka
Fruktfat

Alla priser är ex.moms 


Vill du boka konferens hos oss? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Informationen du anger i formuläret hanteras i enlighet med nya dataskyddsförordningen, GDPR. Då du skickar in formuläret godkänner du vår personuppgiftspolicy. 


Välkomna till Hågelbyparken Konferens & Event!

event, halvdagskonferens, heldagskonferens utan övernattning, konferens, konferens botkyrka, konferens ej övernattning, konferens litet sällskap, konferenslokal, konferenslokaler, konferenslunch, konferens med julbord, konferens stort sällskap, konferens tumba, konferens utanför stockholm, mötas, sommarfest

Evenemang och fester

Dansbanan är perfekta platsen för fester med sommarkänsla. Dessutom inbjuder parkens stora gräsytor till roliga och sociala aktiviteter.  Läs mer

konferens, event, sommarfest, teamaktivitet

Aktiviteter och teamutveckling

Vi vill inte bara ge våra konferensgäster möjlighet att mötas utan även att utvecklas och ha roligt tillsammans. Läs mer

konferens botkyrka, event, sommarfest, konferens litet sällskap, konferens, konferens stort sällskap, halvdagskonferens, konferenslokaler

Våra lokaler

Här finns plats för stora eller små sällskap i konferenslokaler som andas historia, entreprenörskap och framåtanda.  Läs mer

Instagram #hågelby