Evenemang och fester

Dansbanan är perfekta platsen för fester med sommarkänsla. Dessutom inbjuder parkens stora gräsytor till roliga och sociala aktiviteter. 

Hågelbyparkens danbana är den perfekta platsen för sommarfester och större evenemang. Ytan har skydd för regn med det stora segeldukstaket, scen och 470 kvm med gott om plats för både sittande och stående gäster. Runtom dansbanan finns plats för bord och food trucks. Dessutom inbjuder parkens stora gräsytor till roliga och sociala teamaktiviteter som Bumberball fotboll, 5-kamp, Human foosball med mera. 

Hyr dansbanan som den är eller anlita ett eventföretag för er sommarfest. Vi arbetar tillsammans med etablerade eventföretag som kan arrangera din fest, fyll i formuläret nedan eller e-posta till hagelbyparken@hagelby.se.

Vill du boka konferens hos oss? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Informationen du anger i formuläret hanteras i enlighet med nya dataskyddsförordningen, GDPR. Då du skickar in formuläret godkänner du vår personuppgiftspolicy. Jag samtycker till att mina personuppgifter lagras i enlighet med Hågelbyparken ABs rutiner för behandling av personuppgifter.

event, konferens, sommarfest, teamaktivitet

Instagram #hågelby