40% till nya kunder!

Upptäck konferenser i Hågelbyparken - just nu har vi ett fint erbjudande för nya konferenskunder. Ange kod NYKUND2019 och få 40% rabatt på lokalkostnaden!*


Hågelbyparken är kombinationen av historisk innovation och nutidens folkpark i vacker herrgårdsmiljö. Den unika parken är en avkopplande och inspirerande plats för er konferens. Wärdshuset LM lagar utsökt mat från grunden med fina råvaror. För sommarfester och större event är dansbanan som skyddas av segeldukstak den perfekta platsen. Upptäck Hågelbyparken, en pärla endast 25 minuter från Stockholm city.

Just nu har vi ett fint erbjudande för nya konferenskunder - ange kod NYKUND2019 och få 40% rabatt på lokalkostnaden!*

Vi erbjuder rum för stora och små möten. Våra konferenslokaler rymmer allt från 2 personer upp till 120 personer. Maten serveras i vackra Wärdshuset LM som nyligen renoverats i modern stil. Köket erbjuder vällagad mat ifrån det klassiska köket med en modern tvist. Allt lagat med bra råvaror och ett gott handlag. 

I parken kan ni bara njuta av lugnet under era pauser eller kanske vill ni att vi hjälper till att anordna en givande aktivitet som kompletterar er dag. Vi erbjuder aktiviteter som alla kan delta i som exempelvis boule, kubb eller 5-kamp i våra populära folkparkslekar. I samarbete med Swedish Event har vi även aktiviteter för teambuildning.

Boka er konferens genom att fylla i formuläret nedan eller hör av er till oss på mejl, hagelbyparken@hagelby.se

*Rabatten gäller endast nya kunder som bokar heldagskonferens med mat, mån-fre kl. 08:00-17:00. Erbjudandet gäller mellan 11 januari-31 mars 2019. Ange kod NYKUND2019 vid bokning.


Jag samtycker till att mina personuppgifter lagras i enlighet med Hågelbyparken ABs rutiner för behandling av personuppgifter.

Konferens

Instagram #hågelby