Aktuellt

Valborg i Hågelbyparken

30 april 17:0021:00

Våren närmar sig sakta och med den även Valborg i Hågelbyparken! Som vanligt tänds den traditionsenliga brasan på dammen och Süperstar Orkestar står för det svängiga blåset. Nytt för i år blir en intensiv show med Teater Sláva och en Valborgsmeny komponerad av Hågelby Wärdshus.

På Valborgsmässoafton tänder vi åter igen vår traditionella brasa på vattnet. Under kvällen bjuds det på vårtal och fartfylld underhållning. Njut av Valborgsmenyn på Hågelby Wärdshus och låt barnen upptäcka Ekorrstigen.

Süperstar Orkestar är en blåsorkester från Stockholm som spelar romsk partymusik från Balkan. Orkestern har genomfört närmare 1000 spelningar och är kända för att få publiken att dansa och delta i feststämningen!

Under kvällen bjuder Teater Sláva på en rörlig teatershow tillsammans med publiken. Teater Sláva beskriver sin teater som fysisk och musikbaserad och de gör föreställningar, konserter och pedagogik för barn som vuxna över hela världen.

Vi har som vanligt också många roliga aktiviteter för barnen. Ekorrstigen är en upptäckarstig för barn som gillar att springa, balansera och lösa klurigheter i naturen. Har du tur kan du också träffa ekorrarna Lars-Magnus och Hilda vid entrén till Ekorrstigen.

Valborgsmeny och fullständigt program kommer inom kort. 

Välkommen att fira Valborg med oss i Hågelbyparken!