OBS. Denna händelse är över.

Torsdagsdans: Sannex

8 augusti 19:0023:00 2019

Sannex med på Hågelbyparkens scen 8 augusti

Sommarens Torsdagsdanser bjuder upp till modernt på dansgolvet. Högt tempo och mycket bugg!  Banden spelar kl 19.00 - 23.00 med en paus. 

På scen denna torsdag: Sannex, dansbandet som går från klarhet till klarhet och efter över 20 år i toppen av branschen är idag Sannex starkare än någonsin. Flerfaldigt guldklaven-vinnande och grammisbelönade Sannex gör alltid sitt yttersta för att publiken ska få en minnesvärd kväll. Allt från glada bugglåtar till eftertänksamma ballader. Och nu med än mer countrymusik i bagaget så är målet den absoluta toppen.

Sannex har alltid stått för hög kvalitet och har dom senaste åren skördat stora framgångar både bland dansare, press och media. 2017 vann bandet en Grammis och har vunnit både Årets dansband Årets Album och Årets Sångare på Guldklavegalan.

Bandet:
Andreas Olsson, sång & gitarr
Jon-Emil Oscarsson, bas & sång
Micke Norsten, trummor & sång
Patrich Rundström, klaviatur & sång


Entré: 

Kassan öppnar kl:18:00. 
Pris:170kr  Endast med kort eller förköp dina biljetter här

Klippkort:

Klippkortet kostar 1020 kr för 8 gånger eller 560 kr för 4 gånger (max två ”klipp” per kväll). Kortet köper du i kassan. 

Parkserveringen har öppet under kvällen och säljer korv, smörgås, kaffe och hembakt fika från det egna bageriet på Café Anna Giertz.

Varmt välkommen till  Stockholms skönaste, grönaste dansgolv. Vi ses i Hågelbyparken!


dansband, sommardans