Barnteater - Mamma, pappa, troll

23 februari 13:0013:45

Följ med på en fantastiskt rolig och spännande show som tar med publiken på ett musikaliskt äventyr och får alla att gunga med. På Klockhusvinden blir det busigt värre med pruttkuddar, gamla kalsonger och köttbullar i näsan. Vi ses i Hågelbyparken!

Mamma, pappa, troll

Johan älskar att busa med sin familj: Den fina damen, den läskiga piraten och det busiga trollet!

Pruttkuddar, gamla kalsonger och köttbullar som stoppas i näsan är några utav busen som trollas fram ur den magiska skattkistan.

"Mamma pappa troll!" är en fantastiskt rolig och spännande show som tar med publiken på ett musikaliskt äventyr och får alla att gunga med.

Café Anna Giertz är öppet för fika kl. 10-16 och lunch kl. 11-15.


Biljetter och information

Pris 50 kr för alla som har fyllt 2 år. Biljetterna förköps online, klicka här för att komma till biljettbokningen. Biljetter säljs också vid dörren på föreställningsdagen om det inte är slutsålt. Vänligen notera att vi har kontantfri entré, endast kortbetalning eller förköp.

KÖP BILJETTER HÄR

Helgbrunch + barnteater = sant!

Ät brunch på Hågelby Wärdshus innan föreställningen - vi bjuder barnen*! Köp era biljetter till barnteatern och boka bord på brunchen kl 11.30. Mätta och nöjda går ni sedan ner till Klockhusvinden och ser föreställningen.

BOKA BORD HÄR

*Gäller för barn under 6 år. Övriga barn betalar ordinarie pris. Boka bord via länken och ange TEATER som text för att få ta del av erbjudandet.


Klockhusvinden ligger en trappa upp från Café Anna Giertz. Foajédelen upp till spellokalen öppnar ca kl 12.45. Där finns plats för barnvagnar, kläder och skor. 

Barnteatern i Hågelbyparken presenteras i samarbete med Folkets Hus och Parker.