Sommar i parken

Ta med en picknickfilt och slå dig ner. I Hågelbyparken är det enkelt att hitta sin egen plats i solen! 

Aktiviteter och avkoppling

Hågelbyparken är perfekt för dig som vill ta ett break i vardagen. Ta en promenad runt de historiska byggnaderna och njut av utsikten runt sjön Aspen. Ta sedan en paus på Anna Giertz café och bageri. Här finns glass, smarrigt fika och vällagad lunch.

Tar du med familjen på en utflykt? Ekorrstigen är ett roligt äventyr för barn som gillar att springa, balansera och lösa klurigheter i naturen. Gå hela familjen och hjälp barnen att upptäcka allt kul längst med vägen! Ekorrstigen börjar vid lekparken och fortsätter upp över kullen. Trafikleken är tyvärr stängd för renovering, men lekplatsen och de stora gräsytorna passar utmärkt för springiga ben. 

Spelsugen? Utmana en vän på ett parti schack på vårt stora schackbräde – bjud vinnaren på glass!

Vi älskar djur

I hagarna hos 4H-gården hittar du höns, kaniner, får, getter, grisar och hästar. I våras kom killingar och lamm som både är vansinnigt söta och roliga att titta på. Griskultingarna börjar också bli stora, trots att de är minigrisar! Vanligtvis är djuren ute i hagarna kl. 9-16 varje dag, men det kan variera lite med väder och humör.


Bra att veta är att vi öppnat upp toaletterna intill lekparken. Grillarna står redo och caféet har öppet alla dagar. Parkeringen är som vanligt gratis. Hos oss är det enkelt att bara vara.

Ta hand om er och hoppas vi ses snart!Instagram #hågelby