Mat & dryck

Stockholm Food serverar vällagad mat i rofylld miljö på Hågelby Wärdshus och dagens lunch på Café Anna Giertz. 

I Hågelbyparken kan du njuta av vällagad mat och unna dig en god fika under ditt besök.

Stockholm Food drivs av Göran Stjärnheim och Bo Öjling som tillsammans drivit restauranger i 20 år. I Hågelbyparken serverar de lunch, helgbrunch och fika till våra gäster i parken och arrangerar bröllop, privata fester och konferenser året om. Klicka på länkarna för att läsa mer om vad de erbjuder i parken.Varmt välkomna!

Populära Café Anna Giertz serverar lunch och fika varje dag, under december serveras en julinspirerad buffé, och för affärslunchen eller den som vill unna sig det lilla extra finns à la Carte-lunch på Hågelby Wärdshus på vardagar.

På helgerna dukas helgbrunchen upp på Hågelby Wärdshus med sittningar hela dagen och tid att njuta tillsammans med vänner och familj.

Julbordet på Hågelby Wärdshus avslutar året med ett traditionellt julbord med alla högtidens godsaker.

Vill ni fira något extra som bröllop eller fest hjälper Stockholm Food er gärna. Dessutom är Hågelby Wärdshus en vacker lokal för minnesstunder.

Boka bord här eller klicka här för att komma till Stockholm Foods hemsida.

Ölprovning på Hågelby Wärdshus

Tillsammans med det lokala ölbryggeriet Brewify bjuder Hågelby Wärdshus in till en helkväll med avkopplande ölprovning i kombination med specialdesignade maträtter. Läs mer

Instagram #hågelby