Aktuellt

Helgbrunch och Wärdshuset öppnar för hösten

I september öppnar helgbrunchen och Wärdshuset igen efter sommaruppehållet. Verksamheten kommer att drivas av Stockholm Food och i och med det byter Wärdshuset LM namn till Hågelby Wärdshus.

Hågelby Wärdshus öppnar för hösten

Nu är datumen för första brunchen och säsongsöppningen av Hågelby Wärdshus klara. Verksamheten kommer att drivas av Stockholm Food. 

Wärdshuset LM byter i samband med övergången namn till Hågelby Wärdshus och öppnar för lunchgäster och konferens den 4 september. Helgbruncherna öppnar igen den 7 september och har öppet lördagar och söndagar.

I och med övergången av verksamheten har Café Anna Giertz stängt mellan 30 augusti och 2 september och öppnar igen den 3 september. Fredag och lördag 30-31 augusti håller Parkserveringen vid Stora scenen öppet och serverar fika, korv och glass. 

Stockholm Food drivs av Göran Stjärnheim och Bo Öjling som tillsammans drivit restauranger i 20 år. Verksamheterna består av 5 st olika enheter samt cateringverksamhet; Lindhagensgatan 90, Neo by Stockholm Food , ToGo By Stockholm Food, Bistro by Stockholm Food samt från september 2019 även restaurangerna i Hågelbyparken. Stockholm Food levererar även catering till företag, myndigheter och till privatpersoner.