Aktuellt

Valborg i Hågelbyparken

30 april 17:0021:00

Våren närmar sig sakta och med den även Valborg i Hågelbyparken! Som vanligt tänds den traditionsenliga brasan på dammen och Süperstar Orkestar står för det svängiga blåset. Nytt för i år blir en intensiv show med Teater Sláva och en Valborgsmeny komponerad av Hågelby Wärdshus.

Välkommen att fira Valborg med oss i Hågelbyparken! Under kvällen bjuds det på vårtal, fartfylld underhållning, rundturståg och Valborgmeny.

Süperstar Orkestar är blåsorkestern från Stockholm som spelar romsk partymusik från Balkan. Orkestern har genomfört närmare 1000 spelningar och är kända för att få publiken att dansa och delta i feststämningen.

Teater Sláva bjuder på en rörlig teatershow tillsammans med publiken. Teater Sláva beskriver sin teater som fysisk och musikbaserad och de gör föreställningar, konserter och pedagogik för barn som vuxna över hela världen.

Njut av god mat på vackra Hågely Wärdshus! Under kvällen serveras en Valborgsmeny. komponerad av kockarna på Stockholm Food som nu driver både restaurang, konferens och café i parken. Meny kommer inom kort på Hågelby Wärdshus hemsida och där kan du även boka bord till kvällen.

Vi har såklart också många roliga aktiviteter för barnen! Ekorrstigen är en upptäckarstig för barn som gillar att springa, balansera och lösa klurigheter i naturen. I år är stigen uppdaterad med nya utmaningar. Har du tur kan du träffa ekorrarna Lars-Magnus och Hilda vid entrén! Rundturståget är en annan populär aktivitet för de små.

Fullständigt program kommer inom kort. Vi ses!

Instagram #hågelby